Australia-tonggak sejarah!Jumlah inféksi mahkota énggal di sadaya 50 nagara bagian di Amérika Serikat ragrag pikeun kahiji kalina saprak wabah | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Saprak awal minggu ieu, jumlah kasus anu anyar didiagnosis tina radang paru-paru koronér anyar di sadaya 50 nagara bagian di Amérika Serikat parantos turun, anu mimiti ti saprak wabah dina Pébruari taun kamari, sareng 2 nagara ieu henteu acan maot. . .

Saprak awal minggu ieu, jumlah kasus pneumonia koronér anu énggal didiagnosa di sadaya 50 nagara bagian di Amérika Serikat parantos lungsur, anu mimiti ti saprak wabah dina Pébruari taun ka tukang, sareng 2 nagara bagian henteu aya maotna..Panyakit Amérika(CDC) nunjukkeun kamajuan ieu kana épéktipitas vaksinasi

CNN sareng laporan média sanésna: Amérika Serikat dina tanggal 17jalma 392Pupusna, rata-rata korban maot unggal dinten dina 7 dinten murag di handap 550, anu mimiti turun di handap 3 ti Maret taun kamari.Teu maotThe 15 nagara bagian nyaéta: Alabama, Colorado, Delaware, Georgia, Hawaii,, Iowa, Minnesota, Montana, Karolina Kalér, Ohio, Oklahoma, Vermont, Wisconsin sareng Wyoming.

Laporan éta nunjukkeun yén fénoména ieu penting pisan. Sutradara CDC Wallensky (Rochelle
Walensky)将病例下降归因于疫苗接种;目前全美超过1/3的人口已经完全接种,超过6成的成年人已接种至少一剂疫苗。总统拜登希望7月4日美国Waktos siang,
70% jalma déwasa nampi paling henteu hiji dosis vaksin.Valensky nyarios yén anjeunna ati-ati optimis ngeunaan prospek pencegahan wabah A.S. tapi tilas diréktur CDC (Tom Frieden)
Frieden) ngingetkeun, "Epidemi global henteu acan réngsé. Epidemi ASBakal tamat. "

Numutkeun ka Marcella Smith (Marcella Smith, Penasihat Senior pikeun Tim Pencegahan Epidemik Gedong Bodas)
Nunez-Smith) nyarios yén dina dua minggu ka tukang, langkung seueur jalma warna parantos divaksinasi.51% masarakatna jalma-jalma warna.Nanging, vaksinasi di padesaan jauh di tukangeun éta di kota-kota, anu tiasa nyangsang akhir wabah éta.Dugi ka April, ngan sakitar 4% padumuk désa
Jalma-jalma gaduh, Sareng inokulasi di daérah perkotaan46%.

Numutkeun ka inohong CDC, langkung ti 12 barudak dina kelompok umur ieu parantos divaksinasi ti saprak vaksin Pfizer disatujuan pikeun vaksinasi barudak yuswa 15-60 taun.Kira-kira 1700 juta murangkalih yuswa 12-15 taun di Amérika Serikat anu kéngingkeun vaksin Pfizer, tapi ngan satengah tina sepuh anu hoyong murangkalihna divaksinasi, sareng ngan 3% kolot anu hoyong budakna divaksinasi gancang-gancang.

Ahli ngaduga yén sakitar 20% dugi ka 25% jalma di A.S. moal.

Numutkeun ka "Washington"Laporan: Saatos pandemi COVID-2021 ngaleutikan, parantos aya adegan konsumén réstoran balik deui ka pasar: Jumlah reservasi réstoran di Amérika Serikat dina April 4 parantos ningkat 2020 kali dibandingkeun sareng April 4, kusabab seuseueurna jalma parantos mimiti cicing di bumi dina waktos éta Nyingkahan wabah.Numutkeun statistik tina halaman wéb jasa reservasi réstoran OpenTable, kinerja réstoran Amérika bahkan ngaleungitkeun kinerja sateuacan epidemi. Jumlah reservasi réstoran dina April ningkat 230% dibandingkeun sareng April 4.

 
        “唐人街”Fb每日分享澳大利亚精选新闻,让你随时随地知道澳洲最新 @玩乐、@移民、@资讯:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

Australia- "Cina hoyong janten panangkal otoriter pikeun racunna nyalira" | Chinatown, Australia

2021-5-23 15:44:11

Dunya sastra

Halaman wéb Australia-NASA Gao Guang nunjukkeun élmuwan awéwé Cina lulus ti Hang Wai, pamimpin akademik awéwé | Australia Chinatown

2021-5-23 15:48:11

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan