Australia-tragedi!Taman nonoman Brisbane nembak sareng tiwas langsung | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Kamari siang, saurang nonoman ditémbak di taman di Brisbane kidul sareng maot langsung. "Surat Harian

kamari,一名teenager斯班南部一处公园遭到枪击,当场死亡。图片《每日邮报》报道,事发5月28日5点左右,这名16岁的teenagerWoolloongabba内城的Deshon St被枪杀。事发地为Turbo Drive附近的Langlands Annex公园。图片图片
Deshon St(图片来源:《每日邮报》)警方赶到现场不久后,这名teenager就因伤势过重而当场死亡。图片图片
事发现场(图片来源:《每日邮报》)据悉,医护人员发现这名teenager身上有枪伤后报了警。警方已经建立了现场,封锁了事发公园的部分区域,并对此案展开.

Pernyataan aslina: Tulisan ieu mangrupikeun kumpulan aslina tina situs ieu, sareng dilarang pisan nyetak deui tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu!Upami diidinan, nyetak ulang kedahSorotan sumber sareng spésifikasi tina tulisan ieu链接。对未注明而擅自转载者,本站保留追究法律责任的.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @ 娱乐 、 @ migran 、 @ 生活 资讯: https://www.fb.com/news..com.au /

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas! Account Rekening langganan WeChat: news--com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

Guru awéwé Australia-Sydney awéwé awéwé sareng gempa mobil murid, anjeunna ogé ngagaduhan hubungan séks di sakola, kasieunan nyanghareupan panjara (video / poto) | Australia Chinatown

2021-5-30 0:47:50

Berita Australia

澳大利亚 - 亚裔男被赶下悉尼火车另有真相!原来他并非遭遇种族歧视 - 澳洲唐人街 - 澳洲今日最新资讯最深度报道

2021-6-2 21:25:34

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan