Australia - Chinatown Australia - Saatos wabah éta, urang Australi ogé henteu kedah mikirkeun ningkatkeun gajihna: kéngingkeun padamelan sareng sugema!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Data panganyarna tina Indéks Harga Upah Australia (WPI) nunjukkeun yén dina triwulan kamari, gajih Australia naék ngan ukur 0.6%, sareng dina sataun katukang, gajih naék ngan ukur 1.5%.Dilaporkeun yén pendapatan karyawan di sektor swasta parantos ningkat (0.6% ...

澳洲工资价格指数(WPI)的最新数显示,过去一个季度,澳洲工资仅上涨了0.6%,而在过去一年里,工资涨幅也仅有1.5%。

悉,私营员工的收入涨幅(0.6%),略高于公共员工,後者仅增长0.4%。另外从事电、气、水和废物处理服务,租金、雇佣和房地产服务以及艺术和娱乐服务的员工,他们的季度涨幅均为0.1%,为全澳最低水平。

在全澳范围内,塔州记录到的最高季度工资增幅为0.8%,年率增幅为2.0%,而澳洲首领地录得最低的年度增幅为1.3%,其主要原因是公共的工资增长速度放缓。

对此,澳洲统计局物价统计司司长马夸特(Michelle Marquardt)表示,疫情所导致的限制措施,已促使许多企业主暂停涨薪,这是常态。

但在後疫情时期,澳洲的经济已正在恢复以往水平。马夸特表示:“2021年3月当季,温和的工资增长正是受到了定期增长的影响。商业环境的改善促使雇主重新审议在疫情最严重时期被推迟的工资审查。”

如果澳人们还有心思研究工资涨幅一事,那至少说明他们还是幸运的。至少,他们还有.

显示,澳洲目前的失业率为5.6%,在截至2021年3月的期间,仅下降了0.2%。而在2020年7月疫情最严重时,澳洲的失业率飙升至7.5%,当时许多经济学家就推测称,如果没有留职补贴(JobKeeper),这个很可能会达到两位数。

Nanging, dina Maret taun ieu, subsidi panahan diumumkeun réngsé, sareng sababaraha urang Australi ogé murag kana dilema.

商业内幕网报道,根Indeed发布的独家数,虽然澳洲经济正在反弹,职位空缺激增,但工资可能不会随之增长。Indeed亚太经济学家皮克林(Callam Pickering)称,疫苗的推出仍然是开放国际边境和再次启动移民的关键。

皮克林表示,如果没有这一点,可能很难实现大幅提高工资的目标。他说道:“由于增长率如此之低,劳动力市场收紧的速度可能快于预期,技能短缺的出现给工资增长带来压力。”

总而言之,还是之前的说辞,有份就不错了,别总想着涨薪了……

後疫情时期,找,涨工资,澳民众妥妥的优先诉求。但在如此的大环境之下,究竟澳洲“打工人”能否“满意而归”,真的是说不清楚了。

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar @ 娱乐 、 @ migran 、 @ 生活 资讯:: //www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta pikeun ngabahas kerjasama! 】 Langganan WeChat: Warta-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

澳大利亚 - 澳洲唐人街 - 未来大悉尼的医疗中心建在这里:这个区以後要火了!

2021-5-23 9:13:07

Dunya sastra

澳大利亚 - 休斯敦惊现罕见新冠并发症 男子插管醒后竟成这样 | 澳洲唐人街

2021-5-23 10:10:11

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan