Australia-Naha Australia henteu mikawanoh vaksinasi di mancanagara?Imigrasi panginten henteu tiasa cicing di bumi, urang Australi di luar negeri nungtut klarifikasi ti pamaréntah (Foto) |

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
The Times ngalaporkeun yén urang Australi anu nampi vaksin makuta anyar di luar negeri ngadesek pamaréntah pikeun ngajelaskeun sareng netelakeun naha éta bakal diakui.

《时代报》报道,在海外接种了新冠疫苗的澳人正在敦促政府出面,澄清是否会承认他们的疫苗接种。此前,内政部负责人表示,将来只有在澳洲接种疫苗的公民才会被允许居家隔离。WeChat screenshot_20210529170529.png, 0

自去年3月疫情爆发以来,澳洲的国境一直处于,而且这将至少持续到明年年中。目前,返澳旅客需要在酒店接受14天隔离,个人费用为3000澳元。

因为酒店隔离能力受限,数以万计滞留海外的澳人无法返澳。

本周,内政部秘书长Mike Pezzullo称,目前的边境安排是不可持续的。他告诉国会,数字旅客申报(DPD)的正在筹备中,该申报系统会储存个人的健康和疫苗接种状况。

WeChat screenshot_20210529170522.png, 0Mike Pezzullo(图片来源:SMH/摄影师:ALEX ELLINGHAUSEN)

他说,该申报系统可以使那些在澳洲接种过疫苗的人未来在家接受隔离。不过,他没有确认居家隔离是否也适用于在国外接种了疫苗的澳人,这引发了恐慌。

“DPD将有能力验证在澳洲接种过疫苗的人的疫苗接种状况。在适当的时候,根据公共卫生建议,这可以支持澳洲让旅客旅行,而返回后不需要在酒店隔离14天的能力,”Pezzullo说道。

Pezzullo还补充称,或许可以提供酒店检疫外的潜在替代方案。

当被问及这是否也适用于在美国和等国接种过TGA批准的疫苗的澳人时,内政部发言人拒绝回答,并将问题转给了卫生部。

WeChat screenshot_20210529170503.png, 0上周Jayden Poi在悉尼接种疫苗(图片来源:SMH/摄影师:KATE GERAGHTY)

卫生部一位女发言人称,这一决定“将以澳人所期望的严格疫苗标准为依据。”

反对党内政事务发言人Kristina Keneally说,这是政府造成的混乱,它搞疫苗的推广,减弱了澳人回家的能力。

Keneally议员称,“4万名滞留海外的澳人被总理里森抛弃了。现在我们被内政部和卫生部完全搞乱了,不知道接种哪一种疫苗会被认可。”

《时代报》指出,澳洲和主要推广辉瑞和牛津-阿斯利康的疫苗。美国推广辉瑞、强生和Modern疫苗。

后刚刚回国的医生Phoebe Mackenzie说,她在海外接种了辉瑞疫苗,应该和在澳洲接种了相同疫苗的人一样得到认可。

“随着疫苗在等地的推广速度大大加快,海外澳人现在接种疫苗的可能性实际上比澳洲要高。如果我们谈论的是国际公认的疫苗护照,那么,只要有文件证明和认可,在哪里接种疫苗应该都不成问题。”

WeChat screenshot_20210529170516.png, 0(图片来源:SMH/摄影师:PENNY STEPHENS)

Warga的澳洲超声技师Zeenat Khan说,那些在海外接种了疫苗的人应该得到与在澳洲境内接种疫苗的澳人一样公平的待遇。

“在海外或境内的澳人都必须发挥自己的作用。只要接种了疫苗,不论是在海内还是海外,都应该得到同样的认可。因为疫苗是一样的,疫苗被研发的目的也是一样的。在海外接种过的澳人是实现某种正常生活的积极变化的一部分。”

政府表示,它正在研究如何与疫情较轻的国家实现免疫旅行,让完全接种了的澳人旅行。不过,任何突破都还需要很多很多个月。

(Gleen)

Jejer: Makuta AnyarPenyebaran epidemi sumping ka Australia pikeun ngalebetkeun topik >>

Panganyarna: Darurat di Sydney Childcare Center, Pagawe na keur diuji sabab disangka panyakit (gambar)


Pembaruan: Dr. Huang parantos nyungkeun hapunten | keukeuh yén "Wuhan"Klinik Distrik Cina Australia dituduh nguciwakeun! Méja méja ngaréspon wartawan éta:" Sanés?ngagulung! "


Ngabagikeun rolling:森宣布千亿补贴澳股应声大涨 新州政府考虑Bunnings


Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng diatur tina sumber basa Inggris dina situs ieu, ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang. Tulisan éta tiasa dihapus sacara pas.Nyetak ulang dilarang pisan tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu. Dina premis otorisasi, sumber tulisan ieu sareng tautan ka halaman wéb khusus kedah jelas dituduhkeun dina nyetak ulang.Pikeun nyetak ulang anu teu sah tanpa indikasi, situs ieu ngagaduhan hak pikeun ngudag tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

澳大利亚 - 悉尼疫苗接种中心大排长龙!辉瑞疫苗更受青睐,牛津少人问津(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-30 0:37:09

Berita Australia

Sakola "murid didiagnosis" Australia-Melbourne ngahudangkeun rasa teu puas ku kolot, nuturkeun protés anti blokade (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-30 0:43:50

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan