"Petunjuk Rumah Ucing" kaluar deui!Kebon binatang, musium, konser ... sadayana ngalih ka bumi ~

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Anyar-anyar ieu, pikeun mastikeun kasehatan sareng kasalametan sadayana,

Lockdown Melbourne diperpanjang ku saminggu.

 

Sanaos di bumi,

Teu tiasa kaluar sareng bersenang-senang,

Tapi kahirupan bahagia urang moal diistirahatkeun ~

 

Ieu henteu,

Kebon binatang, musium, konser, pusat perbelanjaan ...

Sadaya hiburan karesep anjeun,

Sadayana ngabantosan anjeun ngalih ka bumi!

 

dina们用最有趣的活动填满居家的每一天,安心期待解封后的重聚吧~

01

Kebon Binatang Melbourne ningali online

kebon binatang.org.au

 

Naon anu kuring kedah lakukeun upami kuring henteu tiasa kontak caket sareng sato lucu nalika aya di bumi ~墨尔本动物园在线游园之旅,让你就能随时见到心爱的小动物。

 kebon binatang.org.au

无论你身在何处,只要有网络就能和这里的小动物来一场亲密约会!在线观看7天24小时滚动直播,回味珍惜特殊动物专场精彩瞬间,听小哥哥小姐姐讲讲动物们的趣事,或是坐下来享受与农场动物相遇的体验,多种游园方式任你挑!

Website:

https://www.zoo.org.au/animals-at-home/

02

Paméran online ACMI

acmi.net.au

 

ACMI, aula paméran animasi audio-visual anu dipikanyaah ku Melburnians, parantos uih deui ka kami. Nembe, aya seueur paméran bertema anu kabuka sumanget.Sanaos anjeun henteu tiasa angkat ka dinya nalika anjeun di bumi, ACMI anu prihatin parantos ngalihkeun pameran online pikeun sadayana!

acmi.net.au

 

"The Story of Motion Picture" parantos kabuka pikeun pangalaman nonton online sapanjang taun.Upami anjeun hoyong diajar ngeunaan budaya layar sareng ngalaman téknologi audio-visual panganyarna, éta sadayana aya dina halaman wéb resmi ACMI!ACMI ogé nyayogikeun manpaat online gratis pikeun sadayana,多个新近上映的大热,或是经典老片将在ACMI官网播放,使用验证码“acmihome”即可在线观看免费.

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan ACMI, punten buka artikel sateuacanna:Tiket Gratis | Pusat Gerak Gambar Australia balik deui pisan, sareng animasi Disney skala badag paméran interaktif di Australia!

 

Website:

https://www.acmi.net.au/

 

03

博物馆在线观展

museumsvictoria.com.au

Kumaha upami nganjang ka musium di bumi?Ngan ukur ngantepkeun ramo sareng panon anjeun ngajajah sajarah sareng sains, sareng nyandak kasempetan pikeun masihan suku anjeun pakansi ~ Ayeuna,墨尔本众多博物馆、展览馆推出了在线游览活动, Tong kantun kasempetan, sumping sareng gabung!

museumsvictoria.com.au

 

Museum MelbourneSeueur daerah paméran anu sayogi pikeun ditingali online. Anjeun tiasa nganjang ka fosil dinosaurus kuno, langkung ti 1000 spésiés spésiés satwa, atanapi ngajajah sajarah sareng budaya jalma asli.Melbourne Élmu WorksAnjeun tiasa ngalaman dunya sains online, nganjang ka situs industri di Melbourne, sareng ngungkabkeun misteri gerakan manusa.Musium imigrasiAhli S bakal nyaritakeun carita budaya imigrasi Australia.Saterasna"Masak ku Asih"Kegiatan paméran khusus sapertos kitu pikaresepeun sareng pantes ilubiung.

Website:

https://museumsvictoria.com.au/

 

04

Konsér Digital Flinders Quartet

flindersquartet.com

Tanggal 6 Juni, konsér klasik anu elegan sareng éndah bakal diayakeun online.Balapan konsér ieu asalna tina karya anu ditulis ku sababaraha komposer awéwé anu pinunjul dina umur 20-an. Kelembutan unik awéwé sareng wanoja mojang ngora disumputkeun dina lagu, sareng kaéndahan anu unik henteu tiasa disalin.

 

Pita klasik Flinders Quartet bakal ngalaksanakeun lagu ieu pikeun urang dina bentuk kuartet,Cousin Quartet, béntang naékna kuartet sareng juara Juara Musica Viva A Chord anu munggaran, ogé diulem pikeun ngalaksanakeun dua potongan Dmitri Shostakovich dina bentuk oktét.

Waktos:6 Juni, 2 sonten - 7 sonten

ongkos:$24

URL pesenan

https://watch.melbournedigitalconcerthall.com/#/item/66547

 

05

Janacek damel konsér peringatan

Sugan anjeun parantos nguping nami Leos Janacek. Komposer ieu kasohor karya opera na. Anjeunna mangrupikeun penulis drama Czech pangheulana nyerat opera dina gaya prosa. Karya piano na mangrupikeun harta karun anu indah, ngagunakeun jinis anu béda pisan ti anu sanés. Bahasa musik nganyatakeun émosi sareng carita.

Konsér ieu,Sadaya karya piano Leos Janacek bakal dilakukeun ku Stephen Emmerson.Dangukeun siaran langsung, antepkeun sora piano anu anéh nyandak pikiran anjeun mangtaun-taun sareng lebet kana dunya carita anu dicarioskeun ku tuan.

Waktos:6 Juni, 16 sonten - 8.30 sonten

ongkos:$44

URL pesenan

https://melbournedigitalconcerthall.com/kawai-piano-series-5-stephen-emmerson-plays-janacek/

 

06

Balanja online QVM

Nalika anjeun di bumi, upami anjeun badé mésér produk tatanén sareng produk sampingan tapi henteu merenah, naon anu kedah anjeun lakukeun upami anjeun jauh teuing ti bumi dugi ka lami, tong hariwang,Pasar Ratu Victoria parantos ngalihkeun rupa-rupa produk pikeun penjualan online, sareng tiasa nyayogikeun jasa pangiriman dinten anu sami ka langkung ti 150 pinggiran kota.

在这个南半球最大的露天农贸市场,聚集着来自墨尔本当地的众多农产品。现在只需登录QVM官方网站,动动手指,新鲜的奶酪和蔬菜、鲜活的海鲜和肉类,以及熟食坚果、咖啡茶酒等,就会在当天送到。

 

 

Website:

https://qvm.com.au/

 

07

Balanja online Spring Street Grocer

springstreetgrocer.com.au

Spring Street Grocer mangrupikeun surga pikeun anu resep katuangan.在这里汇集着美味的冰淇淋、咖啡、奶酪店铺,以及众多杂货店。备受好评的Gelato Primavera提供多种口味的意式冰激凌,Philippa Sibley则被誉为当地的“甜点女王”,这里有着澳洲第一家地下奶酪发酵窖,提供的奶酪或许是全澳洲最美味的。

springstreetgrocer.com.au

 

Di bumi,Upami kuncup rasa anjeun ngaleungit katuangan didieu, anjeun ogé tiasa sumping kana platform online Spring Street Grocer sareng ngirim pikiran anjeun ka bumi anjeun ~

Website:

https://springstreetgrocer.com.au

 

08

Balanja Online Myer Department Store

Salaku pamimpin di mal balanja di Melbourne,Myer Department Store muka platform online na sorangan mimiti.Ieu kalebet pakean, sapatu sareng kantong, mebel, cocooan, kosmétik, aksésoris, produk éléktronik, barang-barang rumah tangga sareng department store anu sanés.Dina waktos anu sasarengan, aya sababaraha mérek lengkep, sareng anjeun tiasa mendakan produk tina merek fashion internasional sareng Australia anu utami.

myer.com.au

 

吗,Ayeuna anjeun tiasa ngagaleuh dagangan Myer department store ngalangkungan platform online sareng nikmati harga diskon:女装6折、内衣及睡衣品牌7折,厨具5折到8折,6折……更多折扣尽在官网!

Website:

https://www.myer.com.au/

09

Klub Maca Cina

 

 

Di bumi, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun diajar sareng ngabeungharan diri.Hayu ilubiung dina klub buku Cina anu dicekel ku Perpustakaan Melbourne, ngobrol sareng sasama pamiarsa ngeunaan buku anu anjeun baca babarengan, bagikeun pendapat anjeun, atanapi mendakan buku-buku karya anu saé.Meureun anjeun masih tiasa ngadamel babaturan anu sami-sami.

 

读书会在每个月第二个星期四上午,目前在线举行,日后将回归面对面活动。

Waktos:6 Agustus, 10 enjing - 10 sonten

ongkos:bébas

URL Tempahan:

https://www.melbourne.vic.gov.au/community/libraries/whats-on/book-clubs/pages/chinese-book-club-morning-tea.aspx

 

10

Rapat tasting anggur vintage

喜欢品酒,陈年佳酿品鉴会或许会为你的居家生活增添乐趣。Tanggal 6 Juni, Wigs Cellar bakal ngaluncurkeun sési pangecapan gin cask yuswa online dina platform Facebook.Tong giniverstity tong sepuh ti Margaret Walungan, Cedar Fox oak gin ti Coburg, sareng Fair ti PerancisTong sepuh ... aya anggur rupa-rupa.

Ilubiung dina kagiatan ieu, anjeun bakal tiasa ngartos kualitas anggur anu kasohor tina merek anu béda sareng asal, sareng ngahargaan anggur anu saé sareng ahli anggur.

Waktos:6 Juni, 3 sonten - 7 sonten

ongkos:$55

URL pesenan

https://www.drinksmiths.com.au/product-page/tasting-flight

如何尽快解封回归日常?答案是:都安心待里。是的,只要我们人人出一份力,联合起来阻断病毒的传播,很快就能再次相聚。愿这些多彩的在线文娱活动和便捷的在线购物方式,能点亮大家居家生活的日子。们积极生活、保持健康,下周见~

 

请严格遵守居家时期出行限制政策,注意防范,们继续努力做好防疫措施,期待维州恢复往日光彩的那天早日到来!

 

Babaturan cina,

Teu dimana anjeun dimana,

我们时刻同在!

kualitas luhur    Super merenah    langkung aman

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pariwisata, hiburan

Australia-Gao Yuanyuan meuntas jalan sareng ditéwak ku anu liwat, ngungkabkeun status umuran na? (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-24 2:16:32

Shi HaigoshenPariwisata, hiburan

Nagara munggaran di dunya punah kusabab wabah makuta anyar parantos muncul!

2021-6-8 23:22:02

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan