Budak awéwé Australia-2 ti Victoria nincak Australia Kidul sareng naék beus sakola!Kali ieu sadayana anu aya dina mobil kedah dikarantina - Chinatown Australia - Laporan anu paling jero ngeunaan berita panganyarna Australia ayeuna

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

被报失踪的维州少女连夜搭便车进入,之后登上一辆校车,当地引发疫情恐慌。这年纪分别为15岁和16岁的女孩已被警方逮捕。

Pulisi nyatakeun yén ieu女孩搭了几趟不同的便车进入,并前往Goolwa看望另一名女孩,该地距离维州州境200多公里。

今天早上,三人与其他学生一起乘坐校车从Goolwa前往阿德莱德南部的Victor Harbor High School。

但巴士随后被拦下,37人全部留车上,警察驻守外面。

他们虽然最终被允许下车,但部门表示,已经联系了车上学生的父母,并指示他们将孩子留家里隔离,直到获得进一步通知。

Pulisi nyatakeun yén ieu女孩被报“从维州失踪”,目前正配合当局调查。警方描述为“事件”,并表示车上的每个人都需要接受和隔离。

事件负责人明钦(Hans Minchin)表示,这青少年被拘留Victor Harbor警察局,由警察看守。

他说,“一共有36人,还有巴士司机,这十几岁的孩子已经被带去Kajeun. "

警方还指示任何让这女孩搭便车的人“立即隔离”,并拨打kasehatan-19热线。

Victor Harbor High School校长康利(Adie Conley)Facebook上发布称,已经联系了校车上的儿童家长,并将提供进一步的最新情况。

一位名叫斯凯(Skye)的家长表示,她的儿子被困巴士上大约三个小时,警方给车上的人分发了口罩,并暂时封锁了该地区。

她说,这少女告诉司机,她们是新生。

“她们没有背包,但她们穿着制服,”她说。“她们说,没有公交卡……但她们显然告诉巴士司机,她们是新生,孩子们都不知道。她们一到学校,警察就已经那里了。我想是这些女孩的父母联系了维州警方,然后维州警方又联系了警方。”

“我对此很生气,我只是觉得,让这么庭陷入这样的境地,她们是真的很自私。”

女孩最初被带到学校旁边的一个公园,随后被带往医院和警察局。

警方表示,他们正与其他部门合作,包括卫生厅、维州警方和Victor Harbor High School,以“确保车上人员的安全”。

dinten Rebo,对大墨尔本区关闭州境。目前尚不清楚这些女孩来自哪里,以及她们是否来自大墨尔本或维州其它受疫情影响的地区。

警察局长史蒂文斯(Grant Stevens)周五下午宣布,将对整个维州关闭边境。这意味着除了居民以外,任何人都不能从维州返回,但任何抵达的人都需要隔离14天。

Abdi hoyong mairan


"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

澳大利亚 - 杨恒均穿全套防护服出庭!澳外长首次称该案属于「任意拘留」 - 澳洲唐人街 - 澳洲今日最新资讯最深度报道

2021-6-2 21:44:34

Berita Australia

Australia-Perhatoskeun urang Australi Cina!Entong ngalamar pengembalian pajak pikeun biaya damel ieu ti imah-Australia Chinatown-Australia Berita Terkini Dinten Laporan Paling Dina-jero

2021-6-2 21:48:34

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan