Masak siang sareng bobo dina wengi: Industri khusus ieu ngungkabkeun bebeneran anu teu kaampangan jutaan jalma lansia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Poto sareng téks: Hak cipta People's Daily Online, New Thinking, sareng politik sareng bisnis kagungan panulis aslina

Kuring nembé nembongan kecap énggal: bed sitter.

Dina pandangan heula, tilu pandangan éta hancur, sareng saatos ngartos, éta mangrupikeun pamikiran-pamikiran.

Naon ari tempat diuk?

Béda sareng emban biasa, aranjeunna henteu ngan ukur nyayogikeun jasa perawatan bumi, tapi ogé nyayogikeun jasa séks.

Objek anu dijaga umumna jalma sepuh.

Wartawan angkat ka perusahaan pembantu rumah tangga pikeun nganjang teu diumumkeun, nyatakeun yén anjeunna hoyong milari emban kanggo sepuh dina 70an.

Anu ngurus perusahaan rumah tangga nyarios yén jasa pengasuh umum, nyaéta nyeuseuh sareng masak, ngabersihkeun sareng sanitasi, langkung ti 3000 yuan sabulan.

Tapi upami anjeun nambihan 1000 yuan sabulan, anjeun tiasa nyayogikeun "jasa pribadi" kanggo sepuh, masak siang siang sareng bobo sareng anjeun nalika wengi.

Dina kecap aranjeunna:"Kumaha bagja sepuh éta, sapertos janten pamajikan".

Babysitter anu ngiringan ranjang biasana awéwé yuswa yuswa XNUMXan sareng XNUMXan. Éta asalna ti padesaan. Babysitter ieu dasarna lajang sareng cerai. Barudak di kulawarga henteu paduli ka aranjeunna. Aranjeunna henteu paduli naon anu dilakukeun, aranjeunna ngan ukur ngahasilkeun artos.
Anu ngajentul nyaéta seueur murangkalih parantos akur kana ayana ranjang.Aranjeunna pikir yén aranjeunna sanés caket sepuh atoh, sareng mendakan pendamping pikeun sepuh éta, sanaos aranjeunna parantos ngalakukeun kasucian filialna.
Tapi aranjeunna henteu terang yén ngiringan dina ranjang, ogé tiasa janten bubu érotis sepuh.
Profésor umur 70 taun di Jiangsu ditipu 30 ku pengasuh na 50 taun.
Kusabab murangkalih profesor sepuh nuju sibuk damel, aranjeunna sering jauh ti bumi. Diurus ku emban alit Li, aranjeunna lalaunan ngembangkeun perasaan pikeun anjeunna.
Di bumi, dua lalaki éta dikenal salaku salaki sareng pamajikanana, sareng sepuh éta ogé masrahkeun kakuatan ékonomi kulawarga ka Li.
Teu disangka-sangka, Li henteu ngan ukur gagal ngatur artos pikeun sepuh, tapi ogé ngamimitian kahirupan anu seueur konsumsi.Tempat sareng barang anu anjeun mésér mangrupikeun barang-barang mérek.
Anjeunna malahan ngagandakeun imah sepuh di tukeran artos kanggo nyéépkeun.
Upami sanés murangkalih sepuhna ningali, kuring sieun garis handap sepuhna bakal dikosongkeun.
Aya ogé guru pensiunan yuswa 92 taun anu nyéwa saurang emban Cai umur 35 taun.
蔡某的悉心照料,让老人很满意。一段后,蔡某竟然称自己和老人有了感情,想要结婚。
Saatos sababaraha pikiran, sepuh éta satuju.
Satengah bulan saatos kawin, lalaki sepuh éta ngalihkeun hiji-hijina perumahan di namina nyalira ka Cai.Ngan saatos bumi dialihkeun, sikap Cai robih.
她开始长地离家,对老人的态度也冷漠起来。老人不得不给她汇去了5万块钱,才换回她回家一趟。
Teu disangka-sangka, pas balik ka bumi, anjeunna nyabok sareng nyentak ka sepuh éta, nyatakeun yén sepuh éta ngagaduhan "hubungan".
Saatos pamariksaan, sepuh ngagaduhan sababaraha rengat sareng dirawat di rumah sakit kanggo dirawat.Cai ogé ditahan ku pulisi.

受害的老人,还是没有得到的同情

Ieu emban, jelas-jelas perkawinan curang + kekerasan rumah tangga.
Résiko ngiringan dina ranjang tempat tidur nyaéta aranjeunna henteu ngagaduhan hubungan sareng lansia, ngan minat murni.
Barina ogé, naon anu teu tiasa dilakukeun pikeun kapentingan jalma?
Kusabab kitu, kuring bakal jelas-jelas nentang ayana tukang lanjang ranjang: sanés ngan ukur kusabab ngalanggar hukum, tapi ogé kusabab teu malire sareng réspon kasar pikeun kaayaan sepuh.
Kapala bagian Kantor Kota Mudanjiang pikeun Orang Tua nyatakeun yén anu leres-leres ngagambarkeun "pangasuh ranjang" mangrupikeun sababaraha masalah ageung dina kaayaan kahirupan manula:老年空巢、老年难、长者性困境。
Jalma-jalma sering waé ningali ka huru-hara tempat paranjang ranjang salaku berita panasaran.
Rébuan manula anu berjuang dina kaayaan sesah teu aya anu paduli.
Nyatana: jenis kelamin lansia mangrupikeun masalah sosial anu parantos lami dianggurkeun.
Survey anu dilakukeun ku Universitas Duke di Amérika Serikat umur 66 dugi ka 71 taun mendakan yén 90% lalaki resep kana séks sareng 50% awéwé;
Numutkeun kana panilitian ku sexologist Kinsey, 94% lalaki sareng 84% awéwé tetep gaduh hubungan séks saatos umur 60 taun.
Sanaos aranjeunna langkung sepuh, aranjeunna ngagaduhan kahoyong sareng ngagaduhan langkung seueur hak pikeun nganikmati kaéndahan séks.
Ieu sanés hooligan lami, ogé teu isin.
Tapi di masarakat urang, titik ieu tetep dirasiahkeun.
Kami salawasna yakin yén jalma sepuh kedah marahmay sareng marahmay.
Tapi aranjeunna sering mopohokeun yén aranjeunna ogé ngagaduhan kahoyong paling primitif lahir.
Ieu nyababkeun seueur jalma sepuh dina kaayaan déprési, sareng éta ogé mangrupikeun alesan utama munculna tempat diuk.
Nalika déprési sareng kahoyong seksual aya dina waktos anu sasarengan, pikirkeun, naon anu bakal dibawa?
Éta di luar kontrol sareng huru-hara.
Di Chuzhou, saurang lalaki umur 73 taun anu palacuran ditéwak; saurang lalaki 67 taun deui ngantosan ngantri di tempat kejadian.
在温州苍南,警方捣毁设在养场里的卖淫窝点,现场抓获6名卖淫女和3名嫖娼人员;Anu pangkolotna diantara palacuran yuswa 75 taun.老年人到又脏又臭的圈“买春”,其性需求的迫切无需赘言。
Di sababaraha tempat anu kapencil di taman atanapi leuweung, seueur awéwé dina yuswa XNUMXan sareng XNUMXan nyayogikeun jasa séksual kanggo sepuh.Nalika nuju wengi, bisnis terus ngalir.
Dina 2016, aya 1.3 lalaki lansia anu kaserang AIDS di nagara kuring, 2010 kali jumlahna di 3.6.80% diantarana parantos ngalaman lacur.
Nalika kuring ningali berita ieu, kuring reuwas reuwas.
Naon anu nyetir jalma-jalma kolot urang kana hal ieu?
Dina saluran dokumenter Netease News, aya carita anu matak resep pisan.

Saurang sepuh sering angkat ka "Kembang Api" kanggo mésér cinyusu, tapi anjeunna henteu robih saatos diajar deui, anu nyababkeun nyeri sirah pikeun pulisi masarakat.
Tatanggana sareng anggota kulawargana bosen sareng anjeunna.
Sabalikna, aranjeunna sering nampi anjeunna ""Tembongkeun simpati.
Anjeunna nyarios yén lalaki sepuh éta parantos lami kaleungitan kaseueuran séksualna, sareng unggal-unggal anjeunna datang, anjeunna ngan ukur ngarangkul sareng ngobrol.
Kusabab barudak manula anu salawasna jauh, sareng pamajikanana parantos maot mimiti, kadang-kadang aranjeunna nyalira nalika Taun Anyar.
Sabalikna, sering didatangan "", Kuring masih tiasa ngupingkeun kecap na anu ngaganggu kalayan sabar.
陈晓楠主持的节目《和陌生人说话》,有一期聚焦在了北京的菖蒲河公园,那里是老年人的角。
与年轻人的不同,老年人的常常直奔主题。
Nalika anjeun pendak sareng jalma anu anjeun resep, ucapkeun sababaraha kecap cinta anu saé, ngobrolkeun sababaraha paragraf pornografi pikeun seuri anjeun, upami anjeun ngaraoskeun éta, anjeun bakal teras-terasan berkembang, sareng upami anjeun henteu ngaraosan éta, anjeun bakal mendakan salajengna hiji.
一位姓胡的大爷就在那儿找过多个对象,还骄傲地说自己能“一天".
但当问到频繁的原因时,他相当悲凉地说道:
"Anjeun henteu terang kumaha kasepian jalma.Salami kuring cicing di rohangan ieu, TV dihurungkeun sapeuting, sareng lampu-lampu sadayana hurung.
Sering ngahurungkeun TV janten bobo.Henteu sieun? Henteu bangor janten nyalira? Saban dinten, kuring hudang jam opat atanapi lima teras TV na hurung kénéh."
Nalika hiji sepuh cicing nyalira, kaleungitan kahaneutan dunya, sareng kaleungitan harepan pikeun masa depan, naon anu tinggaleun anjeunna?
Sigana mah ngan ukur aya kahayang anu paling primitif.
Kabutuhan fisiologis sok gampang direngsekeun.
Kumaha kuring tiasa ngeusian kakosongan dina haté?
有数据显示,2000至2010年十年间,中国城镇空巢老人比例由42%上升到54%,农村由37.9%升到45.6%。2013年中国空巢老人人口超过1亿。
Sugan éta sanés kahoyong anu leres-leres ngikis sareng nyiksa sepuh.
Éta katiisan.
Kuring sering ngaraos yén katiisan nonoman anu dicarioskeun saleresna pediatrics.
Kusabab urang masih gaduh besok anu henteu kaetung sareng masa depan anu teu aya tungtungna.
Tapi kumaha upami sepuh?
Nalika anjeun tiasa ningali akhir kahirupan dina pandangan anu héjo, katiisan parantos janten hal anu pikasieuneun.
Pamungkas anu paling ekstrim teu langkung ti maot nyalira di rohangan kosong, teu aya anu terang, dugi ka ngaluarkeun bau anu teu pikaresepeun ...
Adegan anu dahsyat ieu parantos muncul di Jepang, anu sacara sepuh pisan.
Di Jepang, 3 jalma maot nyalira di bumi unggal taun.
Fénoména ieu disebat "maot nyalira".
Ieu ogé ngalahirkeun industri énggal: perusahaan pembersih khusus, pagawé disebat "tukang solit"
在住宅管理员或死者亲属的委托下,清洁员穿着服,戴着呼吸器具,负责收拾房间、整理遗物、清扫消毒。
Dina hiji kasus, nalika beberesih sumping, almarhum parantos janten rorongkong.
Almarhum yuswa 62 taun, kalayan mobilitas terbatas sareng teu damel. Cai, listrik sareng gas di bumi parantos pareum sababaraha taun.
Kusabab sepuh parantos lami nyalira teu gaduh rasa deudeuh di masarakat, bahkan pangurus jarang ningali anjeunna.Dua bulan saatos pupusna, tatangga masih ngambeu bau sateuacan anjeunna akhirna dipanggihan.
Hal anu paling matak sedih nyaéta jalma sepuh éta ogé nyerat catetan:"Administrator, punten bantosan abdi."
Tapi ceurik asa kieu tungtungna henteu kaluar tina kamar dimana anjeunna maot.
Sanaos ieu ngan ukur kasus anu terasing, kumaha rébuan sepuh sepi janten langkung saé?
Caroline Abrahams kantos nyarios: "Kantun salam ka jalma mangrupikeun hal anu paling diémutan ku urang, sareng éta mangrupikeun bagian tina kahirupan sadidinten. Tapi data pangénggalna nunjukkeun yén rébuan manula di Inggris kasepian. Hiji jalma, teu aya anu tiasa ngabagi, bahkan upami éta ngan ukur sababaraha kecap saderhana. "
Janten kuring ngartos jalma-jalma sepuh anu ditipu artos ku sababaraha rupa panipuan sapertos produk perawatan kaséhatan sareng seminar kaséhatan.
Sanaon tukang bohong tukang bohong, sahenteuna anjeunna tiasa ngabohong sareng naroskeun kahaneutan.
Sugan pikeun manula, jalma anu tiasa nyarios langkung penting tibatan artos.
Saatos dipikir-pikir, ieu sanés duka teuing.
Tangtosna, urang kedah leres-leres nolak fénoména anu haram sareng kacau sapertos tempat ngaranjang.
Tapi anu kedah urang tingali langkung seueur nyaéta puluhan jutaan "sepi ngantosan maot" kantun sepuh di tukangeun ieu.
Dilema ieu aya di sakuriling urang, bahkan anu dipikacinta.Éta aya dimana-mana, tapi henteu tiasa dilawan.
Upami urang tiasa masihan langkung perawatan ka sepuh, sababaraha cinta.Ngobrol sareng aranjeunna, ngobrol di bumi, maén mahjong, nonton drama.
Saur aranjeunna aranjeunna parantos wareg pisan.
Barina ogé, éta disebut dunya diantara jalma

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Tinjauan éditorial

Kalemahan Partai Buruh sareng pelecehan dina nyebarkeun wabah Victoria

2021-6-6 13:28:34

Warta CinaSawangan dina kahirupan

Réréncangan sakelas Jia Yueting tiwas, rajapati disababkeun ku 1.2 juta hiu pinjaman!

2021-6-19 9:00:58

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan