Ngadamel sora Cina!Sponsor Australia Chinatown!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Hiji waktos
per bulan
Sataun

Nyayogikeun sakali:

per bulan:

Sataun:

选择

$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00

Atanapi penghasilan

$

Hatur nuhun kana kasaéan sareng pangrojong anjeun!

Hatur nuhun kana kasaéan sareng pangrojong anjeun!

Hatur nuhun kana kasaéan sareng pangrojong anjeun!

Pencét kanggo mayar sumbanganPencét kanggo mayar sumbanganPencét kanggo mayar sumbangan
Ngadukung média Cina! Sponsor Australia Chinatown!

tulisan patali

Muatan TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Komunitas TionghoaNews internasional

Supaya balik deui ka China, ratusan mahasiswa Cina sareng luar negeri mésér tikét agén! Jutaan anu leungit moal tiasa pulih

2020-7-16 20:36:48

Komunitas Tionghoa

Dalapan siswa Cina "diculik" di Australia, sareng kolotna ditebus 8 juta! Kamentrian Luar Negeri ngaluarkeun panginget penting

2020-7-28 22:02:17

1 balesan APanulis tulisan Mpangurus
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan