155 tulisan anu aya hubunganana

Klapa Kalapa "Top Ten Beverage Company" anyar dileupaskeun iklan padamelan, anu ngalamar pelamar komitmen pikeun ngaladénan Kelapa Kelapa pikeun kahirupan, sareng ogé ngalamar ngalamar nganggo perumahan salaku jaminan sareng mayar deui sareng perumahan nalika aranjeunna ngantunkeun. Hasil rekrutmen ieu nyababkeun diskusi anu dipanaskeun, sareng netizens ditaroskeun yén éta langkung kejam tibatan kontrak. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
"Chinatown" news.china.com.au-Media resmi warga Australia Cina nganyatakeun produk pertanian ka dua pasar supermarkét utama, Coles and Woolworths, dina tegalan anu kakeunaan ngeksploitasi pekerja asing ilegal. Konsultan pamaréntah federal nungtut pembaharuan pikeun merangan eksploitasi "sistemik". Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
"Chinatown" news.china.com.au-pesenan rekrutmen média resmi pikeun urang Australia Cina Numutkeun Su Junxi, présidén Federasi Cina Victoria, sababaraha perokok direkrut pikeun ngalakukeun survey kuesioner. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
"Chinatown" news.china.com.au-media resmi Cina Cina Wétan kopi warung kedah mendakan juru tulis, langkung resep silaturahmi, jam kerja sakitar tabuh 6:1 ka XNUMX:XNUMX, gaji wawancara khusus bagikeun ieu Artikel: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka loading ...
《唐人街》news.china.com.au-澳洲华人的官方媒体 《中华瑰宝雨花石展》将于6月9日至6月12日在国际会议展览中心举行,诚聘大学实习生8-10名志愿助理。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
"Chinatown" -Média resmi Cina Austrian Kekosongan Padamelan Komisi Perdagangan Australia (Austrade) ngagaduhan sajumlah temp Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
"Chinatown" -Média resmi urang Australi Cina ngagaduhan ratusan rébu pagawé asing samentawis anu parantos dieksploitasi di Australia sareng gajina parantos dikirangan, anu janten "ékonomi bawah tanah" anu nyebar dina pasar tenaga kerja.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
"Chinatown" -Australia Cina terkenal di média resmi. Aranjeunna dasarna mangrupikeun inpormasi perekrutan ti perusahaan ageung http://www.applydirect.com.au http://whirlpool.net.au/j pikeun IT bagikeun ieu Tulisan: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
现在这个宣扬自由的时代,无论是谁想当澳洲间谍都可以……但不容易!能否过关斩将还需99%的汗水和99%的天分加99%的运气。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
2014维多利亚州大选志愿者招聘! 各位留学生朋友们, 2014年,是华人社区在维多利亚州主流政坛的希望之年,多位代表华人社区的政坛新星有望当选成为议员!相信你一定不愿错过参与4年一度的维多利亚州大选 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Numutkeun laporan "Daily Telegraph", seueur réstoran Cina di Sydney parantos masang iklan padamelan anu ditulis dina basa Cina dina windows hareupna, tapi sacara ketat aranjeunna henteu ngalanggar UU Anti-Diskriminasi NSW. Panitia Anti Diskriminasi negeskeun yén henteu haram nulis iklan padamelan dina basa anu seueur jalma henteu tiasa maca atanapi nyarios. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: