1061 tulisan anu aya hubunganana

Ieu mangrupikeun Australia jam 6:5 WIB dina tanggal 18 Juni, waktos di Beijing. Website wéb Kamentrian Kabudayaan sareng Pariwisata Tiongkok ujug-ujug ngaluarkeun "Peringatan Kasalametan pikeun Perjalanan ka Australia." Téks pinuh ngan ukur dua kalimat: Anyar, Australia parantos kapangaruhan ku wabah pneumonia makuta anyar. Tulisan ieu dibagikeun sareng Cina di China: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Disukai: Siga nyaeta loading .........
Ditimbangkeun yén jumlah kasus anu dikonfirmasi di Jepang sareng Koréa Kidul terus ningkat, pamaréntah féderal nyauran jalma-jalma anu merencanakeun ngarambat ka Jepang sareng Koréa Kidul tetep "jaga-jaga." Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Numutkeun kana panilitian anu diayakeun ku urang dina poé Tasikmalaya Inggris Tasmania, seuseueurna Tasmania parantos ngamimitian nampik Tasmania janten pasar pariwisata massa, ngarepkeun ngamekarkeun sareng narik wisatawan luhur. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Ngan ayeuna, média di seluruh nagara nyapu sawaréh: kacilakaan mobil anu parah aya dina beus turhér Cina di luar negeri, maéhan 14 urang sareng cilaka puluhan sanésna. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
她怎么也想不到,丈夫孩子这一去竟然是永别 天气放晴之后,越来越多的家庭开始安排出游。   出门在外,安全第一。很多人会选择靠谱的酒店。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Angin pisan pas na panonpoe henteu garing, ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun jalma-jalma perumahan. Dina dua taun katukang, sababaraha acara anu diayakeun program Bali, ngajantenkeun Bali, dikenal salaku surga lebaran, anu janten pilihan anu munggaran pikeun pariwisata. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Aya rébuan jalan, kaamanan heula! Jalan Raya Samudra Raya mangrupikeun salah sahiji sisi pantai anu kawéntar di dunya. Tempat anu sapertos anu indah ieu unggal wisata anu datang ka Melbourne moal tiasa sono! Pamandangan anu saé éndah! Alami, éta ogé tiasa narik wisatawan turis Cina! Numutkeun data resmi ti Pariwisata Australia, bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Disukai: Siga anu loading .........
Ningali deui taun katukang kapengker, kabijakan imigrasi Australia parantos dikantelkeun sacara dramatis, sareng ayeuna mah sesah hésé angkat atanapi nampi visa. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Numutkeun data anu anyar ti Biro Statistik Statistik Australia, Cina langkung ti New Zealand salaku pasar panggedéna Australia pikeun turis inbound pikeun kahiji kalina. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
"Chinatown" news.china.com.au-média resmi urang Australi Cina, Xiamen Airlines ngalayang langsung ka Melbourne pikeun ngajalankeun pangembangan pariwisata. Wisatawan ti Cina anu nganjang ka Victoria bakal ningkat deui kusabab penerbangan langsung Xiamen Airlines ka Melbourne. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
"Chinatown" warta Great Barrier Reef (Hébat ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Like is loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: