946 tulisan anu aya hubunganana

今日澳洲疫情热点维州今日新增0例,0人死亡。大墨尔本地区活跃病例只剩3例恭喜维州第19次双鸭蛋!新州新增7例确诊,均为海外入境旅客。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Dina raraga ngabantosan mahasiswa internasional anu kajebak di Melbourne ku wabah paru-paru virus makuta anyar, Foodbank Victoria muka "supermarket" gratis pikeun siswa internasional pikeun ngabantosan aranjeunna dina kasusah.Léngkah ieu disambut ku mahasiswa internasional.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Angka wabah Australia ayeuna ngan ukur aya 1 kasus anyar di Victoria sareng 0 urang maot.Jumlah diagnosa anu nembe dikonfirmasi pencét nilai panghandapna saprak wabah éta.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ningali jumlah wabah di Australia ayeuna, aya 89 kasus anyar anu dikonfirmasi di Victoria dinten ayeuna, anu turun deui janten dua digit deui!Hanjakalna, 59 jalma maot kusabab panyakit.Sanaos parantos janten angka dua kali deui, korban maot naék sareng statusna teu optimis.Aya 8 kasus anyar di NSW.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Sekretaris Nagara AS Pompeo nyarios dinten Senén (8 Agustus) dina wawancara sareng WMAL, stasiun radio di daérah Washington DC. Présidén AS Trump (Trump) nganggap samentawis nyaram mahasiswa sareng panaliti Cina sumping ka Amérika Serikat pikeun diajar atanapi ngalaksanakeun panilitian. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Reuwas! Ngan dina dua dinten ieu, média Australia ngalaan skandal ageung: Universitas Melbourne mundur tina peringkat universitas bergengsi kusabab disangka "palsu"! (Sumber gambar: The Times) Henteu ngan éta, tapi paguron luhur Australi ogé dituduh ngincer peringkat universitas dunya sanés ngalangkungan "palsu"? Sababaraha ahli malah langsung ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Panulis: Rui Editor: Ye Zhen dihasilkeun | Deep Web · Tencent News studio Xiaoman "Upacara wisuda Columbia University di 2019 diayakeun di plaza kampus, rame Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest flatter: Like Loading .... ...
Pikeun kolot murid internasional, unggal murangkalih di luar negeri prihatin sareng kulawarga. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Kanaékan 5% urang Hong Kong badé imigrasi ka Australia! Jumlah aplikasi ti mahasiswa Hong Kong pikeun diajar di mancanagara parantos ningkat; ketegangan antara Australia sareng Cina tiasa nyerang pasar properti! Ahli ngarepkeun imigran Hong Kong merangan seuneu! Kusabab pamaréntah Morrison ngumumkeun ngenalkeun kawijakan visa preferensial pikeun urang Hong Kong, jumlah urang Hong Kong anu resep ngalamar diajar di Australia parantos ngirangan. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Saatos ngajabaran wabah mahkota énggal, pikeun nyegah kasus anu diimpor, nagara-nagara parantos ngaluarkeun "pesenan panutupanana." Dina larangan larangan, penerbangan dibatesan, sahingga langkung saé mendakan tiket wangsul! Pikeun ngajantenkeun masalah langkung parah, kamari, Qantas ngumumkeun penangguhan penerbangan internasional dugi ka Maret taun payun. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Perkenalan Tingali dina adegan pusat balanja rame di kota-kota utama di Australia. Seueur jalma nganggap yén wabah parantos kaserang, tapi kanyataanna, masih awal teuing pikeun diberesihan. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: