4888 tulisan anu aya hubunganana

Australia ngagaduhan kakurangan tanaga terampil, sahingga pamaréntah féderal henteu ragu nyayogikeun tempat tinggal permanén pikeun imigran anu mumpuni.Sajumlah 17 padamelan parantos diidéntifikasi dina Daptar Pekerjaan Terampil Imigrasi Pamaréntah Féderal pikeun ngabantosan Australia pulih tina resesi anu disababkeun ku pandemi makuta énggal.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
【维州】累计确诊20345新冠感染者 (死亡819人) 连续第11天无新增确诊,无新增死亡。 活跃病例降至4人(包括一个神秘病例),其中2人在住院。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Menteri Tindak Imigrasi Alan Tudge nyarios dina konperénsi pers dina 10 Oktober: "Sagala kaayaan teu satuju antara pamaréntah Australia sareng pamaréntah Komunis Cina leres-leres henteu aya hubunganana sareng komunitas Cina Australia. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitterLinkedinTumblrPinterest Resep: Resep ngamuat .........
Tanggal 10 Oktober, Menteri Tindak Imigrasi Australia Alan Tudge ngayakeun konperénsi jaringan média multikultural.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
// Foreword // Saatos pelepasan anggaran pikeun "dompét" sadayana tadi wengi, kuota imigrasi pikeun taun fiskal 20-21 parantos telat.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Imigrasi bersih Australia bakal nunjukkeun pertumbuhan négatip kahijina dina 74 taun.Menteri Keuangan Federal Josh Frydenberg negeskeun yén Australia masih kedah ngabagéakeun imigran ka Australia ngalangkungan sababaraha saluran.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pamaréntah Féderal Australia parantos mutuskeun pikeun gancang masihan pengecualian imigrasi ka 17 imigran samentawis propésional anu ngagaduhan visa samentawis, kalebet dokter, perawat sareng insinyur perangkat lunak, pikeun narik aranjeunna balik ka Australia pikeun ngeusian lowongan bakat. Dina larangan perjalanan, ratusan anu ngagaduhan visa samentawis Australia diblokir di luar Australia. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pimpinan Menteri Imigrasi Federal Alan Tudge nyarios yén kusabab virus CCP (Wuhan pneumonia) pandemi sareng gangguan tina propaganda luar nagri masarakat démokrasi Australia, anu nangtang kohesi sosial, Australia kedah langkung ketat sareng jalma-jalma anu hoyong janten warga nagara. Sarat nilai, bagikeun artikel ieu pikeun warga permanén sareng Inggris: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka Dijual .........
Kanaékan 5% urang Hong Kong badé imigrasi ka Australia! Jumlah aplikasi ti mahasiswa Hong Kong pikeun diajar di mancanagara parantos ningkat; ketegangan antara Australia sareng Cina tiasa nyerang pasar properti! Ahli ngarepkeun imigran Hong Kong merangan seuneu! Kusabab pamaréntah Morrison ngumumkeun ngenalkeun kawijakan visa preferensial pikeun urang Hong Kong, jumlah urang Hong Kong anu resep ngalamar diajar di Australia parantos ngirangan. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Laksanakeun Menteri Imigrasi Alan Tudge (digambarkeun di handap) kénca ayeuna teu aya jaminan yén sadaya warga Hong Kong di Australia bakal tiasa nampi tempat permanén. Sateuacanna, Australia ngumumkeun yén éta bakal ngalegaan visa ka sakitar 12000 warga Hong Kong anu parantos ngagaduhan visa salami lima taun sanés dina peraturan visa pituin. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
★ Kata Pengantar ★ Sababaraha dinten ka pengker, sapotong berita ABC ngiket kecap "kelas menengah", "imigran", "demotion", "penghinaan" sareng kecap-kecap sanésna. Upami anjeun ningali judul tina "imigrasi kelas menengah ka Australia" sareng "dégradasi status sosial" Sigana mah aya tanda "sakitar sami". Sakali dibagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Liked: Like is loading .........

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: