907 tulisan anu aya hubunganana

Kusabab anjeunna ngalamar "visa khusus", saurang lalaki Afrika Kidul ngantosan 50 taun pikeun nyatujuan visa na!Tapi ieu ngamungkinkeun anjeunna cicing di Australia sacara permanén ... Craig Rookyard umur 32 taun kénca di 2011 ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Like: Like is loading ......
Tanggal 10 Oktober, Menteri Tindak Imigrasi Australia Alan Tudge ngayakeun konperénsi jaringan média multikultural.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Sekretaris Nagara AS Pompeo nyarios dinten Senén (8 Agustus) dina wawancara sareng WMAL, stasiun radio di daérah Washington DC. Présidén AS Trump (Trump) nganggap samentawis nyaram mahasiswa sareng panaliti Cina sumping ka Amérika Serikat pikeun diajar atanapi ngalaksanakeun panilitian. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Rebo, Komite Penyiasatan Pamaréntah NSW diajar yén konsulat Australia di Guangzhou parantos ngingetkeun awal taun 2010 yén aya seueur panipuan dina aplikasi visa pikeun klien Cina anu diwakilan ku Grup Mahkota, ku kituna konsulat nolak lamaran visa ka luhur pisan. hiji. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Laksanakeun Menteri Imigrasi Alan Tudge (digambarkeun di handap) kénca ayeuna teu aya jaminan yén sadaya warga Hong Kong di Australia bakal tiasa nampi tempat permanén. Sateuacanna, Australia ngumumkeun yén éta bakal ngalegaan visa ka sakitar 12000 warga Hong Kong anu parantos ngagaduhan visa salami lima taun sanés dina peraturan visa pituin. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Salila periode COVID-1447, upami anjeun aya di Australia sareng visa anjeun badé kadaluwarsa, sareng visa asli ngagaduhan "henteu parantos aya syarat tinggal", tapi anjeun badé uih deui ka nagara anjeun saatos wabah, anjeun tiasa ngeusian XNUMX bentuk Dinas Imigrasi pikeun nerapkeun (klik pikeun maca teks asli Kéngingkeun form), kéngingkeun pangecualian. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Visa anu netizén nyebatkeun "salah sahiji anu paling sesah dilamar di dunya" nyaéta Visa Liburan Kerja Australia. Kumpulan kadua taun ieu dibuka pikeun aplikasi dina 2 Nopémber. Sadaya 11 nasabah visa bébas hariwang ti bank parantos hasil kéngingkeun janji. Surat konfirmasi, seueur anu hasil kéngingkeun visa! Numutkeun ka ramalan pangalaman mangtaun-taun, bagikeun tulisan ieu dina: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Aya visa di Australia, anjeun henteu kedah gumantung kana diri anjeun, sanajan anjeun henteu nyarios basa Inggris, anjeun tiasa nampi status sanajan anjeun henteu ngagaduhan kaahlian damel, tapi nomerna terbatas sareng sesah janten. Ieu nya: visa pangungsi. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Pamaréntah Shorten dina kaayaan Partai Buruh bakal nyayogikeun visa anu langkung saé sareng Long Stay Parent visa supados kulawarga Australia ti imigran sareng komunitas multikultural tiasa ngahijikeun deui sareng baraya. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Kuring henteu weruh naha muridna gaduh parasaan. April mangrupikeun waktos anu luhur. Seueur kawijakan sareng reformasi énggal bakal dileupaskeun dina bulan April. Dinten ieu, dina tanggal 4 April, Australia ngumumkeun berita yén visa bakal dibatalkeun pikeun ngangkut barang-barang terlarang ka Australia, sareng Aplikasi pikeun visa kolot 4 kabuka, hayu urang tingali. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Naha panghasilan anjeun dugi ka targétna? Tanggal 4 April, Australia anu nembé diluncurkeun 17 sepuh-dijamin visa tinggal samentawis bakal diluncurkeun henteu lami. Dina tulisan samemehna, kami parantos ngenalkeun sababaraha detil ngeunaan visa ieu hiji-hiji deui, klik di dieu pikeun ningali. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: