162 tulisan anu aya hubunganana

每一個來澳洲的小夥伴,應該都對雅思這個折磨人的考試並不陌生… 幾乎所有大學錄取需要雅思成績…為了移民加分需要高分的雅思成績…甚至申請許多大公司也需要雅思成績&#8 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Saatos langkung ti 10 taun ujian basis komputer TOEFL sareng dumasar-Internet, tés basis komputer IELTS A sareng G ngagaduhan tungtungna! Naon anu paling ngaganggu pikeun IELTS? Abdi henteu tiasa nyéréskeun nulis tés! Aya jarak panjang teuing antara tes tinulis sareng nyarios! Hasilna lambat! Akang saha waé anu hoyong PR atanapi diajar di mancanagara anu parantos ngalangkungan masalah ieu nalika berjuang pikeun IELTS, tapi ayeuna bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Siga: Siga muatan ......
Sababaraha bulan kapengker, pembaharuan naturalisasi kontroversial anu diusulkeun ku pamaréntah Tan Bao dikalahkeun di Sénat kusabab blokade gabungan Partai Héjo, Partai Buruh, Nick Xenophon Team sareng partai minoritas kamari. Ayeuna resmi resép yén maot! Ayeuna, Menteri Imigrasi Peter Dutto ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Disenengi: Siga loading ...
Menteri Pendidikan ngumumkeun kamari yén mimitian ti 2018 Januari 1, sadaya mahasiswa internasional anu ngadaptarkeun "ELICOS" (Kursus-kursus Intensif Inggris pikeun Siswa Luar Biasa) diperyogikeun nyandak ujian Inggris sanés sateuacan aranjeunna tiasa asup kuliah atanapi TAFE sareng padamelan sanésna. Kursus pendidikan! Ieu kusabab kusabab ngéngingkeun tulisan ieu salami sababaraha taun: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
"Chinatown" news.china.com.au-Media resmi Australia Cina Kusabab Biro Imigrasi Australia ngusulkeun 4.19 kawijakan anyar, apdet inpormasi anu ngiringan aya kabingungan sareng hese sesah. Henteu, nurutkeun sababaraha agén imigrasi anu katarima kamari Warta anu panganyarna, perkawis 4.19 deal Anyar sareng ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Siga: Siga anu ngamuat ......
"Chinatown" news.china.com.au-Warta penting tina média resmi urang Australi Cina énjing-énjing yén kabijakan kawarganagaraan Australi parantos dirévisi! Dinten kamari, Tangbao nembé ngaluarkeun jitu pikeun ngaleungitkeun visa 457, tapi anjeunna henteu ngarepkeun bakal ngaluarkeun gerakan anyar dua dinten saterasna-ngencarkeun kabijakan naturalisasi! Ieu ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Dipikaresep: Resep ngamuat ...
《唐人街》-澳洲华人的官方媒体 澳洲技术移民规定有了一些调整,工程师移民更方便了。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
"Chinatown" -Dia média resmi urang Cina asup kana IELTS, eta sapertos laut! Dipikir ku taun-taun éta, pikeun diajar ka mancanagara sareng imigran, urang sadayana damel bebek manggang babarengan. . Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
"Chinatown" -Nanghareupan Signing resmi Perjangjian Perdagangan Bebas Australia-China (FTA), média resmi Australia Cina, eusi netepkeun yén visa damel sareng liburan bakal ditampi sacara resmi dina Séptémber. Dina kaping 9, Kadutaan Australia di Cina resmi ngumumkeun daptar aplikasi kanggo karya sareng visa liburan China (subkelas 21). Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
《唐人街》-澳洲华人的官方媒体   一:技术移民类别签证 01。Social Work社工 澳洲社会工作的工作对象主要是弱势群体,如老年人、儿童、妇女、残疾人等。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
"Chinatown" - média resmi urang Australi Cina. Dinas Imigrasi Australia nembé nyatujuan amandemen "485 Pascasarjana Visas Visas" kanggo mahasiswa luar negeri. Peraturan énggal bakal dilaksanakeun dina tanggal 485 April. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: