Milarian 2 élit ku penjualan iklan sareng pangalaman pamasaran

澳洲墨尔本中文互联媒体新锐,,极具使命感,发展空间无限。

我们诚邀你与我们同行,你激情敏锐、积极向上、有事业抱负、有相关的,Leres认真投入。虚位以待:

  1. 2 wartawan
  2. Penjualan pasar 2

Pihak anu minat mangga kirimkeun resume anjeun ka Australia Chinatown. . . (可为Média或从事相关人士提供ngajamin)

4

Henteu aya tag pikeun pos ieu

tulisan patali

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan