Media Internet Cina baris kahiji di Melbourne, Australia anu canggih, propésional sareng terbuka, kalayan raos misi sareng rohangan pangwangunan anu teu terbatas.

Kami tulus ngajak anjeun leumpang sareng kami sareng ngarepkeun karep anjeun, getol, positip, ambisi karir, pangalaman profesional anu aya hubunganana, sareng komitmen serius pikeun padamelan anjeun. Ngantosan éta:

  1. 2 wartawan
  2. Penjualan pasar 2

Pihak anu minat mangga kirimkeun resume anjeun ka [email dijaga] (Éta tiasa nyayogikeun kasempetan sponsor pikeun imigrasi ka Australia pikeun jalma anu diajar jurusan média atanapi aktipitas industri anu aya hubunganana)

4