Aya hiji jinis cinta tanpa ngaku; aya jalma, teu aya anu tiasa ngagentos; aya jinis kaasih, ...

Jenis cinta tanpa syahadat;Teu aya anu tiasa ngaganti individu;Kahadéan, anu pangkuatna di dunya,颗心,对最真。最动听的话语,是的呼唤;的容颜,是的面容。们回到家,最想见的是.们远离家,最惦念的是.Aranjeunna时,最想分享的人是.们痛苦时,最愿倾诉的人是。报不完的恩,是的恩;还不了的情,是的情;谢不完的爱,是Asih.到了,每一位,永远安康、,!

Henteu aya tag pikeun pos ieu

tulisan patali

Buleud master pangurus

Koméntar Top
:
ngabahas
    Maca sésanaBalesan 加载 中 ...
Henteu diskusi, kumaha pendapat anjeun?
Tinjauan gambar ...
Edit waleran: Jawaban kuring: Unggah paling henteu hiji gambar sareng hiji lampiran
x
x
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan