Puseur PromosiAnjeun sanés pasangan kami sareng henteu tiasa nganggo fungsi promosi!

Panghasilan kumulatif

$0

Penghasilan kumulatif = panghasilan promosi sorangan x rasio panghasilan + panghasilan promosi pasangan x rasio panghasilan.

Kodeu promosi kuring

Nalika anjeun nyebarkeun tulisan, buletin, bunderan sareng kontén anu sanés dina situs ieu, tautan bagi (atanapi kode QR) bakal sacara otomatis dihasilkeun. Tautan ieu (kode QR) hadir nganggo kode promosi anjeun, anu tiasa dibagi ka batur pikeun promosi.Anjeun tiasa ogé nambihan saatos URL dina situs ieu Bagikeun ka anu sanés, maka anjeunna sacara otomatis bakal janten pasangan anjeun saatos ngadaptar liwat sambungan ieu.

Ngahasilkeun link promosi

Salin situs ieu pikeun nyambung ka dieu, ngahasilkeun link promosi sareng kode QR.

Daptar pesen promosi

  • pasangan
    Ngaran Produk
    Tingkat pasangan
    Harga komoditas total
    Babandingan panghasilan
    panghasilan
  • Mitra tingkat munggaran Rakan sekunder Rakan tingkat katilu
  • Teu mesen promosi
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan