Kata Pengantar Menteri Kaséhatan Australia ngumumkeun: Dina Maret taun payun, vaksin makuta anyar bakal dimimitian!Dina akhir taun, ngahontal vaksinasi universal! —— Nalika Menteri Kaséhatan Australia laun optimis ngeunaan wabah di Australia, berita anyar ngeunaan vaksinna bakal datang!Menteri Kaséhatan Australia ngumumkeun: Dina Maret taun payun, tulisan ieu dibagi pikeun kahiji kalina: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Liked: Like is loading ......
Téks / Huang Yanpi (Sutradara Klinik murangkalih Xingfu) Kelopak mata budak kuring beureum sareng ngabareuhan. Naon sababna sareng kumaha cara ngungkulanana? (Shutterstock) Bulu panon anak (kongkolak panon) ujug-ujug janten beureum sareng ngabareuhan, siga anu jarawat. Saatos dua dinten, aranjeunna tetep henteu balik. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Liked: Likes are loading .........
"Pembunuh" kalayan tingkat maotna anu luhur- "Meat Eater" parantos mimiti ngaraoskeun bencana di Australia deui! ! !Nembe pisan, saurang awéwé di Australia hanjakalna katépaan ku "daging-fagositosis" anu ngabahayakeun ieu sareng nyandak nyawana saatos operasi 13. Racun maut ieu pisan toksik!Sabenerna ngabagi tulisan ieu ngan dina 4 dinten: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Numutkeun kana "Daily Telegraph", saurang urang Tionghoa Sydney gagal tés jalan kusabab anjeunna "henteu mariksa titik buta 10 kali" nalika nyandak tés lisénsi supir di Chatswood. Lalaki éta yakin yén anjeunna "didiskriminasi" sareng nyandak penguji ka pengadilan. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Dinten Kemis wengi, angin ganas nyerang Victoria. Laju angin peuting di sababaraha daérah ngahontal 124 kilométer per jam. Langkung ti 9.5 imah di Melbourne sareng beulah kidul nagara éta tanpa listrik. Tangkal anu runtuh dina angin ngahiliwir parantos ngabunuh tilu urang, kalebet budak lalaki umur 4 taun. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Dina taun 2020, kusabab aya wabah, "grup mahasiswa internasional" sababaraha kali ngadorong ka payuneun. Tina milarian masker di sakumna dunya di awal taun sareng ngintunkeun deui ka China, kalebet kamirikan "karacunan rébu mil" sareng ayeuna nyekel harga tikét-luhur, hese uih deui atanapi Autisik di bumi, topéng kelas online gairah, ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Disukai: Siga muatan .........
Dinten, Australia parantos mastikeun kasus munggaran inféksi coronavirus novel di Melbourne! Hiji lalaki Cina anu umurna 50 taun, ti Wuhan via Guangzhou, sumping di Melbourne tabuh 1 énjing dina Januari 19 pikeun ngadatangan baraya, Wuhan ka Guangzhou jumlah penerbangan CZ9, Guangzhou ka Melbourne nomer penerbangan CZ3706. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Naha anjeun nyaéta wisata, a freshman di Melbourne, imigran énggal anu badé netep, atanapi hiji imigran lami anu mikirkeun obah. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Kamari kamari aya kacilakaan tragis anu teu ditarima di Australia!Sapédah anu maot di jalan sanés mobil atanapi naon, tapi murangkalih alit ... yuswa: pengendara sapédah dibagi ku anu resep Artikel ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest resep: Resep ngamuat .... ..
Burst! Burst! Ngan ayeuna, média Australia sacara koléktif ngintunkeun layar: Hiji jalma nyoba sacara spontan ngalungkeun tangki gas di trotoar di Melbourne CBD. Lalaki éta nyoba ngalungkeun diri di hareupeun Parlemén Melbourne. Ayeuna seueur jalma anu ngalibetkeun Parlemén! Anu kajantenan sajam ka pengker, Spring Str dibagi artikel ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka-muatan loading ...
Minggu kamari, saurang lalaki Australi dieureunkeun ku dua "pulisi" nalika nyetir. Anjeunna pikir éta ngan ukur pamariksaan rutin, tapi anjeunna henteu nyangka yén ... Dua pulisi éta langsung ngaluarkeun tikét ngebut sareng nolak ngajelaskeun yén anjeunna kedah mayar denda di tempat & bagi. Tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes is loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: