Pamaréntah Féderal Australia parantos mutuskeun pikeun gancang masihan pengecualian imigrasi ka 17 imigran samentawis propésional anu ngagaduhan visa samentawis, kalebet dokter, perawat sareng insinyur perangkat lunak, pikeun narik aranjeunna balik ka Australia pikeun ngeusian lowongan bakat. Dina larangan perjalanan, ratusan anu ngagaduhan visa samentawis Australia diblokir di luar Australia. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ngan kusabab salah sahiji pelamar sanes warga Australia, pasangan di Brisbane anu sibuk nyiapkeun ngawangun énggal anyar disarios yén henteu kéngingkeun dana konstruksi $ 2.5, anu matak hésé pikeun dua. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pimpinan Menteri Imigrasi Federal Alan Tudge nyarios yén kusabab virus CCP (Wuhan pneumonia) pandemi sareng gangguan tina propaganda luar nagri masarakat démokrasi Australia, anu nangtang kohesi sosial, Australia kedah langkung ketat sareng jalma-jalma anu hoyong janten warga nagara. Sarat nilai, bagikeun artikel ieu pikeun warga permanén sareng Inggris: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka Dijual .........
Salila periode COVID-1447, upami anjeun aya di Australia sareng visa anjeun badé kadaluwarsa, sareng visa asli ngagaduhan "henteu parantos aya syarat tinggal", tapi anjeun badé uih deui ka nagara anjeun saatos wabah, anjeun tiasa ngeusian XNUMX bentuk Dinas Imigrasi pikeun nerapkeun (klik pikeun maca teks asli Kéngingkeun form), kéngingkeun pangecualian. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Menteri Imigrasi, Kewarganegaraan sareng Multikultural David Coleman sacara resmi ngaluarkeun Kaluaran Média: Mimitian ti 2019 Nopémber 11, Gold Coast sareng Perth sacara resmi ngagabung kana definisi daérah terpencil! Kalayan kecap sanésna, ti 16 Nopémber, bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Panulis: Menteri GEOFF CHAMBERS padamelan Michaelia Cash. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Investasi $ 500 juta pikeun kéngingkeun PR langsung! Menteri Imigrasi ngumumkeun tinjauan visa SIV (investor penting), tapi jalma anu aya hubunganana yakin yén Australia parantos kéngingkeun nilai wajar. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
就在前两天 澳媒SBS传来重磅消息! 一件看似不可能的事情 正在悄然进行中… 澳洲选举事务委员会 目前正在考虑给予澳洲PR投票权! 要知道PR和澳籍的区别 第一个是护照不一 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Perdana Menteri Australia Morrison nyebatkeun slogan "Safer Australia" salami kampanye na. Anjeunna parantos salawasna janji ka sadayana urang Australi yén pamaréntah énggal bakal ngagunakeun tindakan praktis pikeun nyiptakeun lingkungan hirup anu langkung aman pikeun urang Australi. Ngan ayeuna, anu ngagaduhan kartu héjo Australia者 (PR) parantos janten salah sahiji slogan "salah sahiji target" Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Salaku nagara anu kawéntar pisan di Australia, Queensland perenahna di bagian wétan-wétaneun Australia, sakitar 54% daérahna perenahna kalér Tropic of Capricorn. Ékonomi berkembang pesat di dieu, sareng pertambangan, pariwisata sareng tatanén mangrupikeun tilu industri pilar di Queensland. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
2020年财年开工! 官方消息:2020财年第1批澳洲打工度假签证预约将在2019年7月11日北京时间9点开放申请。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: