Sadayana parantos nguping yén walungan anu pangpanjangna sadunya nyaéta Walungan Nil sareng walungan panglegana di dunya nyaéta Walungan Amazon. Tapi naha anjeun terang walungan mana anu walungan anu paling "mahal" di dunya?Alesan anu paling mahal pikeun walungan ieu sanés aya mahluk khusus dina cai, ogé emas sareng intan di walungan, ngan kusabab "batu ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Like: Siga ngamuat ......
Téks / Sumber Paman Shan / Paman Bushan (IDuba798) ⒈ "Kusabab nginum pil rorompok, kuring lebet ka kantor pulisi" Teu aya kakurangan hal-hal anyar ayeuna-ayeuna.Saha anu nyangka yén batur ampir-hampir dipenjara kusabab nginum pil diet?Sababaraha dinten ka pengker, Bu Li ngalaman sadayana ieu.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Intina: Menteri Luar Negeri sareng Perdagangan Australia ngingetkeun dua wartawan pikeun ninggalkeun Cina. Tujuh pulisi Tionghoa sumping ka tempat tinggal Botus wengi-wengi sareng nyungkeun aranjeunna ditaros. Diplomat Australia negosiasi sareng otoritas Tiongkok sareng angkat dua wartawan ti nagara. Larangan Australian Broadcasting Corporation (ABC) sareng "Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Kamari, Kedubes Cina di Australia ngaluarkeun pengumuman: Dimimitian ti 9 Séptémber, panumpang (henteu paduli kabangsaan) balik ti Australia ku hiber (kalebet penerbangan langsung sareng transit ngalangkungan nagara pihak katilu) kedah nyayogikeun sertipikat uji asam nukleat.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Tanggal 8 Agustus, Institut Kawijakan Strategis Australia (ASPI), badan pamikir Australia, ngajak Tsai Ing-wen, Présidén Républik Tiongkok, pikeun ilubiung dina konperénsi wéb "Indo-Pasipik Pamimpin Dialog". Tsai Ing-wen nyauran Taiwan sareng Australia pikeun nguatkeun kerjasama pikeun babarengan ngajaga stabilitas sareng perdamaian di daérah Indo-Pasipik. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Peuting tadi, budak lima taun di Cabramatta ditakolan pati. Pulisi ngecas lalaki umur 20 taun sareng awéwé séjén 31 taun. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Hiji bar di pinggiran wétan di Sydney ditanggung teuing 19 dolar Australia kusabab pelanggaran berulang tina peraturan kaamanan COVID1 sareng ukuran anu aya nalika pencegahan wabah sareng pamariksaan kaamanan di jabatan nu aya. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pimpinan Menteri Imigrasi Federal Alan Tudge nyarios yén kusabab virus CCP (Wuhan pneumonia) pandemi sareng gangguan tina propaganda luar nagri masarakat démokrasi Australia, anu nangtang kohesi sosial, Australia kedah langkung ketat sareng jalma-jalma anu hoyong janten warga nagara. Sarat nilai, bagikeun artikel ieu pikeun warga permanén sareng Inggris: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka Dijual .........
Kajadian kekerasan rumah tangga kajantenan di bagian kalér Brisbane tadi wengi.Baktosna, pulisi nembak sareng maéhan lalaki telenges. Numutkeun 9News, saurang lalaki sareng awéwé bengis dina Surround St di Dakabin, bagian kalér kota saatos tengah wengi tadi. Nalika ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Wilayah Pentadbiran Ibukota (ACT) ngembangkeun jaringan Wi-Fi umum gratis (CBRfree) .Sambungan perluasan, éta bakal nyertakeun lima pusat komersial tingkat kabupaten sareng 16 pusat tingkat suburban, ogé seueur komunitas populér sareng distrik bisnis. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Panaliti ilmuwan Australia Kidul parantos ngahontal hasil anu ditujukeun, sareng gajih tiasa janten perawatan anyar ngalawan kanker prostat. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: