Dicetak ulang tina akun WeChat Mumianshuo (KTP: mumianshuo) Li Zongsheng, bapa baptis musik adina pangarang Mumian, parantos nikah deui, sareng anjeunna nikah ka modél Qianhui umur 27 taun.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pambuka Kieu nembé, média Australia ngumumkeun berita anu matak ngareureuwas: 4 pésta anu patali henteu ragu-ragu angkat ka pengadilan kusabab kotak anu dikubur dina taneuh salami mangtaun-taun, sareng ngayakeun drama anu kuat sareng ngareuwaskeun ... & Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Likes: Likes anu loading ...
Intina: Menteri Luar Negeri sareng Perdagangan Australia ngingetkeun dua wartawan pikeun ninggalkeun Cina. Tujuh pulisi Tionghoa sumping ka tempat tinggal Botus wengi-wengi sareng nyungkeun aranjeunna ditaros. Diplomat Australia negosiasi sareng otoritas Tiongkok sareng angkat dua wartawan ti nagara. Larangan Australian Broadcasting Corporation (ABC) sareng "Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Prakata Anyar, karusuhan "Hideung Life Valuable (BLM)" di Amérika Serikat janten beuki serius, sareng nagara-nagara di sakumna dunya ogé ngaluncurkeun solidaritas. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Nalika pamaréntah féderal jangji badé nyusun rencana anggaran pikeun ngaleungitkeun ékonomi Australia tina resesi, para ahli ti agénsi ngalaporkeun kiridit perusahaan nyarios yén kajabi aranjeunna tiasa teras-terasan nampi dukungan pamaréntah, rébuan perusahaan bakal bangkrut dina sababaraha minggu. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Armada Pasipik AS ngaluarkeun video "Tilelep Kapal Target" dina Facebook, sareng Durham katempuhan ku tilu misil silih sambel. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Biaya proyék hotél diasingkeun Victoria ngalangkungan anggaran ku A $ 6 juta dina pertengahan Juni, sareng pejabat pamaréntahan nyababkeun kaseueuran ongkos kana kaputusan pamaréntah pikeun nganggo perusahaan kaamanan swasta sanés Pasukan Pertahanan Australia. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Tanggal 9 Séptémber (Salasa), diréktur agénsi intél Australia Signals Agency (ASD) Rachel Noble ngaluarkeun peringatan yén agén asing, mata-mata sareng teroris beroperasi di Australia sareng pengawasan jalma-jalma ieu penting pisan. , Signal Bureau tiasa maénkeun peran dina nolak ancaman ieu. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Like: Like is loading ......
Rebo, Komite Penyiasatan Pamaréntah NSW diajar yén konsulat Australia di Guangzhou parantos ngingetkeun awal taun 2010 yén aya seueur panipuan dina aplikasi visa pikeun klien Cina anu diwakilan ku Grup Mahkota, ku kituna konsulat nolak lamaran visa ka luhur pisan. hiji. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Numutkeun béja panganyarna ti Amérika Broadcasting Corporation (ABC), Présidén AS Trump bakal ngayakeun pamakaman pikeun lanceukna Robert Trump di White House dinten Jumaah ieu (21st) sareng baraya sareng réréncangan. Tanggal 8 Agustus, waktos lokal, Robert tilar dunya di Manhattan dina yuswa 15 taun. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Sieun yén urang telik bakal nyandak ancaman "ekstrem" ka proyek bina kapal laut Australia, senator Australia Kidul nyatakeun yén konsulat Cina anu gedé di Australia Kidul janten deukeut kana proyék-proyék laut anu penting yén éta henteu pikeun kapentingan nasional Australia sareng nyebatna ditutup. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: