【维州】累计确诊20345例新冠感染者 (死亡819人) 连续第22天无新增确诊,无新增死亡。 活跃病例1人,在住院。 昨天一共测试了11333次。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Gaya lukisanana nyegerkeun. Nembe, Perdana Menteri Australia Morrison ngamimitian gelombang modeu "desain manusa cekung" sareng sering ngabagi sababaraha kahirupan kulawargana dina halaman Facebookna, teras-terasan ngawangun gambarna salaku "lalaki alus di bumi".Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
// Sydney mangrupikeun kota anu ngagaduhan langkung ti 100 pantai // Sydney mangrupikeun kota anu paling seueur pantai di dunya. Bade pantai mangrupikeun cara luang anu paling populér pikeun urang Sydney.Poe ayeuna anu anyar dina suhu luhur parantos ngajantenkeun jalma-jalma anu cicing di Sydney henteu sanggup nahan kahoyong badé ka pantai terasrasakeun diri.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Nembe pisan Angelababy janten "versi réalistis Gu Jia".Kanggo murangkalih angkat ka TK aristokrat, cobi campuran bunderan awéwéHal anu sami sareng Gu Jia nyaéta Orok Wannian C-ditempat nyandak poto dina bunderan awéwé, tapi nyumput di juru.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Nembe pisan, acara variety populer "Palaku Punten Candak di Tempat 2" parantos topical pisan!Sanaos anjeun kéngingkeun 5 milarian panas dina Weibo dina hiji dinten, anjeun moal tiasa ngobrol sareng réréncangan anjeun! Sorot tina "Aktris di Tempat 2" sanés ngan ukur Guo Jingming nyaéta hakim, tapi ogé Ma Su, anu ilubiung dina "Tilu Visi", ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Liked: Likes are loading ...
Australia kasohor ku gunung-gunung sareng walunganna anu saé, tapi nunjukkeun yén Australia masih éndah.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Anyar-anyar ayeuna, cuaca di NSW saé pisan. Seueur jalma bakal ngamangpaatkeun musim semi hébat ieu pikeun jalan-jalan. Sababaraha jalma resep caket alam sareng naék sareng turun laut dina akhir minggu pikeun nyokot kadaharan ti laut, nanjak gunung sareng sajabina. Leumpang ku cara ieu Leuweung, hawa pinuh ku oksigén. Naha lada, seger sareng alami ... Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Like: Like loading ......
Dinten Kemis, saurang urang Canberra anu meunang hadiah kahiji A $ 1120 juta Oz Lotto muncul pikeun nampi hadiah.Saur anjeunna yén kolotna parantos sesah. Anjeunna hoyong mésér bumi kanggo sepuhna heula, teras mésér bumi kanggo nyalira.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
  Dicetak ulang tina akun WeChat Mumianshuo (KTP: mumianshuo) Li Zongsheng, bapa baptis musik adina pangarang Mumian, parantos nikah deui, sareng anjeunna nikah ka modél Qianhui umur 27 taun.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Prakata Anyar, karusuhan "Hideung Life Valuable (BLM)" di Amérika Serikat janten beuki serius, sareng nagara-nagara di sakumna dunya ogé ngaluncurkeun solidaritas. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Badan Penegak Border Australia (ABF) nyatujuan aplikasi pikeun perjalanan ka luar negeri ku urang Australi langkung gancang tibatan di awal wabah éta. Ayeuna, agénsi tiasa nyandak kaputusan dina sababaraha jam, dibandingkeun sareng sababaraha minggu sateuacanna. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: