Saatos tuan tanah apartemen di kota jero Sydney nyéépkeun séwa, panyewa parantos katarik sareng parantos mimiti balik.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Média Australia ngalaporkeun yén agam laut di distrik Vaucluse di Sydney hasil dilélang dina $ 2460 juta anu panceg, anu langkung ti 1000 juta langkung luhur tibatan anu diarepkeun, netepkeun rékor pikeun lelang bumi anu paling mahal di Australia.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Kata Pengantar Ayeuna, kaayaan wabah di Australia parantos ningkat, sareng kaayaan sacara sakedik-sakedik ningkat. Aya harepan pikeun sadayana.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pasar lelang properti di Melbourne akhir minggu kamari sepi pisan. Agén anu mikir gancang nyiapkeun pamariksaan tambahan pikeun bumi di Box Hill South dina wengi palaksanaan urutan lockdown Level XNUMX, anu ngamungkinkeun bumi ngahontal hasil lelang anu langkung saé. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Kalayan akhir program subsidi ékonomi pamaréntah sareng moratorium pembayaran séwa, para ahli perumahan Australia ngaduga yén nyéwa di Sydney sareng Melbourne kalayan padumukan penduduk sareng tingkat lowongan nyewa anu luhur tiasa turun 30% atanapi langkung. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Panaliti panganyarna nunjukkeun yén mésér bumi nganggo pinjaman di sub urban anu béda-béda ngagaduhan syarat panghasilan taunan anu béda pikeun pembeli bumi. Di sababaraha pasar rendah, pembeli tiasa ngalebetkeun salami panghasilan taunan ngahontal langkung ti 5 dolar Australia; sareng mésér bumi di pasar luhur-akhirna, pembeli kedah gaduh pendapatan taunan langkung ti 60 dolar Australia. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Pulo Qinshan mangrupikeun mangrupikeun 176 kapuloan anu teu kapendudukan anu dimekarkeun di Cina. Pulo Qinshan mangrupikeun sababaraha pulo basisir di Jiangsu, sakitar 8 kilométer jauh ti Ganyu Binhai New City, Kota Lianyungang, kalayan legana kirang langkung 0.19 kilométer pasagi sareng sisi basisir sakitar sakitar 2.8 kilométer. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Panaliti anyar ngeunaan ahli perumahan ku tukang situs ngabandingkeun nunjukkeun yén ampir dua per tilu para ahli percanten yén éta henteu waktos anu mésér mésér bumi di Australia, tapi 35% ahli anu ditaliti nahan pandangan anu sabalikna. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Data pang anyarna nunjukkeun yén panyéwa Melbourne tiasa nyimpen ratusan dolar Australia saminggu upami nyéwa bumi di "daerah panganten awéwé" caket desa anu bermutu tinggi sareng sewa anu langkung luhur. Ieu mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun panyewa anu aya konstrain kauangan. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Kanaékan 5% urang Hong Kong badé imigrasi ka Australia! Jumlah aplikasi ti mahasiswa Hong Kong pikeun diajar di mancanagara parantos ningkat; ketegangan antara Australia sareng Cina tiasa nyerang pasar properti! Ahli ngarepkeun imigran Hong Kong merangan seuneu! Kusabab pamaréntah Morrison ngumumkeun ngenalkeun kawijakan visa preferensial pikeun urang Hong Kong, jumlah urang Hong Kong anu resep ngalamar diajar di Australia parantos ngirangan. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Anyar-anyar, pangadeg Amazon amazon Jeff Bezos (Jeff Bezos) tina hartawan hiburan Amérika Hollywood David Geffen (David Geffen) kalayan harga langit-luhur 1.65 juta dolar AS ($ AU2.45 juta dolar Australia, sakitar ¥ 11.5 milyar) Dibeuli dina leungeunShare tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Suka: Sésana loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: