Teu maliré kana ayana "Hukum Kaamanan Nasional", sora "Perjoangan kabébasan, cicing sareng Hong Kong!" Sakali disada! Urang Hong Kong nyanyi "Perjoangan Kabébasan, Nangtung sareng Ho Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Média AS ngungkabkeun dina 11 Nopémber yén terdakwa angkat ka pengadilan Pennsylvania dina pertengahan Oktober sabab anjeunna dituduh nanem modal sajumlah ageung artos dina kaayaan ayun bahkan mayar hakim "imbalan" dina upaya pangaruh hasil pamilihan umum.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Berita palsu anu surging sareng sajajalan nalika pamilihan umum Amérika Serikat 2020 mangrupikeun pikasieuneun pikeun dam kanyataan.Ngaleungitkeun pendapat sareng jabatan, verifikasi fakta objektif mangrupikeun prasarat pikeun perhatian serius kana warta anu gedé.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Naha Biden milih anjeunna "paduli predisposing"?Ngadamel Sejarah Kamari (11 Nopémber), sedih pisan pikeun Trump.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Warta anu saé!Telat tadi wengi, salah sahiji perusahaan farmasi panggedéna sadunya, Pfizer, nyarios: Vaksin makuta anyar dina prosés pangembangan dina fase katilu sidang parantos ngahontal 90% épéktip!Éta bakal dianggo dina skala anu ageung di Amérika Serikat bulan ieu, sareng bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Pamilihan A.S. gaduh parobihan anu ngadadak.Saatos ngantosan tilu dinten, CNN, FOX, "Washington Post" sareng média sanésna ujug-ujug ngumumkeun yén Biden meunang pamilihan umum.Paduli sengketa éta, Biden nyatakeun kameunangan na, ngaku dipilih salaku présidén, sareng disayogikeun ku seueur nagara di dunya.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ti saprak didirikeun Amérika Serikat 244 taun ka pengker, saatos pamilihan présidén 61, 45 présidén (sawatara kapilih deui) parantos kapilih. Unggal pamilihan langkung seueur kontroversial, tapi saatos pamilihan umum, kalolobaanana tenang, naha aranjeunna ngadukung Démokratik atanapi Republik Leres, sadayana mulih damel aman.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ditulis ku Taola | Typesetting Ziyan | Proofreading Ac Kakara, Biden hasil dipilih salaku Présidén Amérika Serikat ka 284 ku sora 214: 46!Karir Gedong Bodas Trump parantos réngsé.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pimpinan Redaksi | Dr. X Pamilihan présidén AS ieu anu paling dipikaresep ku urang Amérika sareng jalma sanés dina XNUMX taun ka pengker.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Kurang tina hiji minggu deui sateuacan tanggal pamilihan umum présidén Amérika Serikat.Sareng waktos ieu penting pisan pikeun Trump sareng Biden.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Trump aya dina sampul majalah Time deui. Sanaos anjeunna henteu gaduh namina, numutkeun kuring, ieu kedahna panutup anu paling ngareuwaskeun tina majalah Time. "Waktos" teu tahan deui.Panutupna saderhana, kalayan hideung beureum dina handapeun, tapi matak héran.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: