今日澳洲疫情热点维州今日新增0例,0人死亡。大墨尔本地区活跃病例只剩3例恭喜维州第19次双鸭蛋!新州新增7例确诊,均为海外入境旅客。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Warta anu saé!Telat tadi wengi, salah sahiji perusahaan farmasi panggedéna sadunya, Pfizer, nyarios: Vaksin makuta anyar dina prosés pangembangan dina fase katilu sidang parantos ngahontal 90% épéktip!Éta bakal dianggo dina skala anu ageung di Amérika Serikat bulan ieu, sareng bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Australia Channel Seven News ngalaporkeun dina 11 Nopémber yén Toyota nginget 9 kandaraan kusabab kasalempang kagagalan pompa bahan bakar tiasa ningkatkeun résiko kacilakaan.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pamaréntahan Morrison bakal résiko langkung buruk deui hubungan sareng Cina minggu ieu pikeun ngadorong panerapan anu bakal ngantepkeun ngajantenkeun perjanjian anyar sareng anu aya diantara kakawasaan asing sareng pamaréntah nagara, déwan lokal atanapi universitas.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Para demonstran anu gelisah pecah deui di tempat protés sareng huru-hara! Tanggal 11 Nopémber, protés skala ageung bitu deui di Melbourne, sareng bentrokan antara pulisi sareng demonstran.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Dina sakotéap panon, coronavirus énggal parantos nginféksi ampir satengah milyar jalma saalam dunya.Haté jalma-jalma di panjuru dunya remuk-remuk, tapi ngimpina anu teu nyata ieu henteu nunjukkeun tanda-tanda réngsé ... Ngan sababaraha jam ka pengker, jumlah kasus anu dikonfirmasi di Inggris sacara resmi ngaleuwihan 100 juta.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
// Foreword // Isuk ieu di Brisbane, cinyusu na éndah sareng suhu na saé.Saatos ngalaman baptisan cuaca ekstrim kamari, masarakat Queensland parantos tenang pisan, sabab sadayana terang yén cahaya panonpoe isuk-isuk henteu tiasa dugi ka soré.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ieu dinten 3 ti mimiti lockdown Melbourne di 23 Maret. Dina dinten anu saé ieu, Melburnians tungtungna ngantosan beja anu pangsaéna, tapi anu mimiti dilakukeun nyaéta anu ngareuwaskeun Énjing-énjing, sadaya donat di supermarket Melbourne dirampok!Sadayana siga "218 Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Warta anu saé pisan! Aya 0 kasus anyar anu dikonfirmasi di Victoria ayeuna sareng maotna 0. Anjeun kedah terang yén terakhir kali Victoria ngahontal dobel enol nyaéta opat bulan ka pengker! Netizén Australia ogé ngarayakeun dina média sosial!Langkung netizén anu langkung saé ngabandingkeun dobel enol sareng donat. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Liked: Like is loading .........
Tim pesawat pemadam kebakaran setélan Victoria parantos siap berkat inpéstasi yuan pamaréntahan 2900 juta. Pesawat catetan seuneu 2020 bakal ngabantosan Victoria dina kaayaan usum panas. Tim pesawat pemadam kebakaran Victoria 21-XNUMX kalebet bom cai, panjagaan udara sareng pesawat intelijen udara.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ti saprak Maret taun ieu, Australia parantos nutup wates internasionalna pikeun mempermudah panyebaran wabah mahkota énggal. Saatos gerbang Australia ditutup langkung ti genep bulan, éta nampi para turis internasional munggaran kamari.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: