Australia ngagaduhan kakurangan tanaga terampil, sahingga pamaréntah féderal henteu ragu nyayogikeun tempat tinggal permanén pikeun imigran anu mumpuni.Sajumlah 17 padamelan parantos diidéntifikasi dina Daptar Pekerjaan Terampil Imigrasi Pamaréntah Féderal pikeun ngabantosan Australia pulih tina resesi anu disababkeun ku pandemi makuta énggal.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Nyarios yén perbatasan Australia parantos teras-terasan ditutup nembé, sareng daigou dipaksa janten "nganggur." Adegan panas di apoték teu aya deui.Utamana nalika nyita bubuk susu, "perbuatan terhormat" Daigou parantos sumebar ka sadayana, sareng sakali ngareuwaskeun sadayana Australia.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Kuring parantos ngabayangkeun ngahijikeun deui sareng salakina di Australia sababaraha kali. Ibu Wei henteu pernah ngabayangkeun yén mimiti anjeunna ngaléngkah ka nagara anu anéh ieu, anjeunna leres-leres ngiringan pamakamanna.Bulan kamari, tukang ngirim katuangan Cina Chen Xiaojun ditelasan sareng dibunuh di distrik Zetland di Sydney.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Data épidemik Jumlah total kasus anu dikonfirmasi tina radang paru-paru virus makuta anyar di Australia: 36452 - NSW: 4438 - Victoria: 20307 - Queensland: 1160 - South Australia: Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Liked: Like loading ......
Angka wabah Australia ayeuna ngan ukur aya 1 kasus anyar di Victoria sareng 0 urang maot.Jumlah diagnosa anu nembe dikonfirmasi pencét nilai panghandapna saprak wabah éta.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Menteri Tindak Imigrasi Alan Tudge nyarios dina konperénsi pers dina 10 Oktober: "Sagala kaayaan teu satuju antara pamaréntah Australia sareng pamaréntah Komunis Cina leres-leres henteu aya hubunganana sareng komunitas Cina Australia. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitterLinkedinTumblrPinterest Resep: Resep ngamuat .........
Padamelan anu mayar ageung, ogé seueur manpaat kalebet akomodasi sareng mobil gratis, kantun ditewak ku urang Australi anu réli.Malah jalma anu henteu ngagaduhan kaahlian tiasa kéngingkeun A $ 8 sataun, sareng teu umum pikeun jalma anu dina posisi manajemén kéngingkeun A $ 15.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Tanggal 10 Oktober, Menteri Tindak Imigrasi Australia Alan Tudge ngayakeun konperénsi jaringan média multikultural.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
// Foreword // Saatos pelepasan anggaran pikeun "dompét" sadayana tadi wengi, kuota imigrasi pikeun taun fiskal 20-21 parantos telat.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pambuka Kieu nembé, média Australia ngumumkeun berita anu matak ngareureuwas: 4 pésta anu patali henteu ragu-ragu angkat ka pengadilan kusabab kotak anu dikubur dina taneuh salami mangtaun-taun, sareng ngayakeun drama anu kuat sareng ngareuwaskeun ... & Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Likes: Likes anu loading ...
Epidemi parantos dugi sababaraha bulan. Lockdown anu kadua di Victoria parantos nyababkeun niup dobel pikeun bisnis. Seueur réstoran anu masih bajoang sareng ngaharepkeun ngalangkungan jaman anu sesah ieu. Dilaporkeun yén dina panerapan dunungan réstoran, Victoria tiasa pas nampi kupon tuang gratis. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: