Australia ngagaduhan kakurangan tanaga terampil, sahingga pamaréntah féderal henteu ragu nyayogikeun tempat tinggal permanén pikeun imigran anu mumpuni.Sajumlah 17 padamelan parantos diidéntifikasi dina Daptar Pekerjaan Terampil Imigrasi Pamaréntah Féderal pikeun ngabantosan Australia pulih tina resesi anu disababkeun ku pandemi makuta énggal.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Data épidemik Jumlah total kasus anu dikonfirmasi tina radang paru-paru virus makuta anyar di Australia: 36452 - NSW: 4438 - Victoria: 20307 - Queensland: 1160 - South Australia: Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Liked: Like loading ......
Angka wabah Australia ayeuna ngan ukur aya 1 kasus anyar di Victoria sareng 0 urang maot.Jumlah diagnosa anu nembe dikonfirmasi pencét nilai panghandapna saprak wabah éta.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Menteri Tindak Imigrasi Alan Tudge nyarios dina konperénsi pers dina 10 Oktober: "Sagala kaayaan teu satuju antara pamaréntah Australia sareng pamaréntah Komunis Cina leres-leres henteu aya hubunganana sareng komunitas Cina Australia. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitterLinkedinTumblrPinterest Resep: Resep ngamuat .........
Tanggal 10 Oktober, Menteri Tindak Imigrasi Australia Alan Tudge ngayakeun konperénsi jaringan média multikultural.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
// Foreword // Saatos pelepasan anggaran pikeun "dompét" sadayana tadi wengi, kuota imigrasi pikeun taun fiskal 20-21 parantos telat.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Imigran Cina anu cicing di luar negeri pasti parantos hubungan sareng grup ieu langkung atanapi kirang-ilegal imigran parantos mundur langkung ti 30 taun, sareng Cina, anu nembé ngalaman réformasi sareng pembukaan, ngagaduhan lolongkrang ageung panghasilan sareng kualitas kahirupan. Kituna, aya celah anu ageung sareng nagara maju Kulon. Dina waktos éta, sakumpulan jalma ngarepkeun ngarobih kahirupan sareng ngabagi tulisan ieu: Facebook Twitter LinkedIn TumblrPinterest Liked: Likes are loading ......
Ngan kusabab salah sahiji pelamar sanes warga Australia, pasangan di Brisbane anu sibuk nyiapkeun ngawangun énggal anyar disarios yén henteu kéngingkeun dana konstruksi $ 2.5, anu matak hésé pikeun dua. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pimpinan Menteri Imigrasi Federal Alan Tudge nyarios yén kusabab virus CCP (Wuhan pneumonia) pandemi sareng gangguan tina propaganda luar nagri masarakat démokrasi Australia, anu nangtang kohesi sosial, Australia kedah langkung ketat sareng jalma-jalma anu hoyong janten warga nagara. Sarat nilai, bagikeun artikel ieu pikeun warga permanén sareng Inggris: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka Dijual .........
Rebo, Komite Penyiasatan Pamaréntah NSW diajar yén konsulat Australia di Guangzhou parantos ngingetkeun awal taun 2010 yén aya seueur panipuan dina aplikasi visa pikeun klien Cina anu diwakilan ku Grup Mahkota, ku kituna konsulat nolak lamaran visa ka luhur pisan. hiji. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
Universitas Australia Kidul siap ngabagéakeun kelompok munggaran 300 mahasiswa luar negeri anu balik deui ka Australia ti Singapura saatos wabah. Program pilot munggaran di Australia ieu ngusahakeun ngabantosan industri mahasiswa internasional A $ 20 milyar. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: