Koronavirus ngacung anyar-anyar ieu, sareng kuring parantos ningali sababaraha nagara, sapertos Australia sareng Itali, dimana diskriminasi ras parantos naek deui. Salaku conto, saurang mahasiswa Cina di Australia ditakolan, sareng hiji awéwé Itali angkat ka pom bénsin kanggo mésér hal anu ditakolan. Sadaya ieu nyababkeun kuring ngeusi duka soleh sareng mikiran pikiran dina haté kuring. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Salaku liburan tradisional Tiongkok, Taun Baru Lunar ogé liburan kanggo urang ngagungkeun datangna taun anyar. Salami Festival Spring, sagala rupa kagiatan ngagungkeun taun énggal bakal diayakeun di sakumna dunya. Australia teu aya pengecualian. Dina mangsa Pesta Musim Panas, unggal kota di Australia ngagaduhan kagiatan Festival unik, ngajantenkeun suasana meriah sareng meriah. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Nolak mayar sabab ngaluarkeun flop. Naha ieu naha rada jauh? Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Rajin mangrupikeun kabiasaan tradisional Cina, sareng kapercayaan dina "ngalakukeun éta diri anjeun, tuang sareng nginum tanpa hariwang" parantos aya dina jero tulang. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
▼▼▼ Sababaraha dinten kapengker, Liu Yifei, kageulisan gedé anu syuting "Mulan" di Selandia Anyar, ngarobih INS pribadi sareng Weibo pikeun masangkeun poto anu éndah. Henteu ngan saukur poto-poto na nganggo alphaca, tapi ogé maénkeun sareng babaturan dina gedong beureum anu ageung, sigana ogé tetep henteu saé. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Naon pulisi Melbourne? Anjing di kulawarga tetep macét sakitar sakitar sakitar 1 tengah wengi, tapi kusabab anjing biasana sénsitip kana sora, anjeunna henteu nengetan ... Teras, lanceukna kabogoh mulih ka bumi sareng mendakan motor éta leungit ... Teu heran anjing éling Anjing hungkul disebatna parah ... Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Disukai: Siga loading ......
Punten média online nyaring tarik kana pamingpin nagara, punten disimpenkeun kami anu badé janten musuh serius pésta! Pamingpin anu dipikahoyong di nagara: Sampurasun! Abdi mangrupikeun jalma anu dipaksa ku masarakat pikeun nekad sareng badé naék sareng janten musuh pésta anu serius. Dina kaseueuran, kuring kapaksa ngabela anjeun pikeun nyalametkeun kuring. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Taun 2018, sponsor tina Dana Publishing Nanming dilélér ku dua karya ku panitia ulasan. Salah sahiji nyaéta novel Liang Jun "Agén Migrasi" sareng anu sanésna nyaéta novel Jin Gemin "History of the gang". Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
我们是兰阳突袭队ILRD…微电影「掌中尤物」的制作团队,这个制作团队是由宜兰高商多媒体设计科二年级的学生组成的。 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Program hukum anu diselenggarakan ku Ding Yi henteu nganggo stereotaip Perancis atanapi Perancis, tapi malah nginjeum basa sareng téhnik silang omongan silang sareng skésa pikeun masihan maén karakteristik pikaseurieun unik masarakat Northeheast, anu ngamungkinkeun para panongton nampi pengetahuan hukum dina seuri. Méakkeun sajam dina tengahna. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ...
"Chinatown" news.china.com.au-média resmi Australia Cina Kalayan paningkatan tina imigrasi Cina luar negeri dina sababaraha dekade, masalah atikan Cina pikeun peuntas barudak Cina parantos janten langkung penting. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: