Maca cariosan navigasi "Imigrasi mangrupikeun padamelan urang." 70% warga Australia nolak salajengna pikeun nampi imigran. "Masters henteu deui asup sareng tinggalkeun istana, tapi ngumbara pikeun kahirupan." Jurang karir saatos cina dugi ka Australia Naon padamelan anu dilakukeun ku urang Cina? Urang Asia tiasa ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Suka-muatan aya loading ...
Kalayan ngamimitian proyék kakuatan angin di Stockyard Hill, Victoria beulah kulon bakal janten lokasi proyek kakuatan angin pangbadagna Australia, nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun langkung ti XNUMX rumah tangga. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Gambar dikirim tina Aplikasi Jianshu "Wang Yang ngalereskeun panjara, anjeun bakal némbak nalika anjeun aya masalah" -ngobrol ngeunaan Walikota Melbourne ku pamilihan umum. Justru, kuring henteu resep kana pamilihan umum sareng teu gaduh waktos anu dipikaresep. Tapi, kuring nampi sababaraha tiket pamilihan umum Di pikahareupeun (pamilihan umum Australia wajib, anu hartosna anjeun henteu milih pikeun ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
 0 Gambar ti Jianshu App [Cina kedah meunang pamilihan umum] Dukung Wang Zongjian! Ngadukung Yang Qianhui! Ngadukung calon Cina! Punten eusian 1Ken Ong; 2Jennifer Yang; 3qun Xie; anu sanés tiasa ngeusian sareng ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedInTumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Robert Doyle, tilas walikota Melbourne, Australia, mundur dina bulan Pebruari taun ieu kusabab skandal séksual saatos salapan taun salaku walikota. Pos walikota anu parantos kosong sababaraha bulan bakal kapilih liwat pamilihan umum terbuka. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Di China.com.au, kuring nyerat catetan poéan ngeunaan ilubiung dina politik. Ieu dinten ka-8.Kamari, kuring leumpang kaluar ti komunitas sareng angkat ka jalan-jalan pikeun nganjang ka warga.Abdi kabeneran kamari, sanaos ngan ukur dua atanapi tilu urang anu nganjang.Kuring badé ngamimitian ti dinten ayeuna sareng nyerat catetan harian dina basa Inggris dina Facebook.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Kamari, kusabab kuring pendak sareng sasama nagara sanés ti Cina sareng Sydney, kuring henteu ngagaduhan waktos nyerat buku harian. Hayu atuh kanggo ngalengkepan éta.Kota Melbourne ayeuna dina pamilihan umum janten walikota, sareng 14 calon.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ayeuna dinten ka genep. "Jukut wobian" ampir bérés-seuseueurna warga di komunitas kuring parantos nganjang, sareng kuring badé angkat ka jalan, dimimitian ku dua jalan anu pang caketna. Dinten ayeuna, kuota 10 perusahaan teu acan dihontal, sareng kuring ngarep-ngarep bakal mayunan sabtu minggu ieu. Upami sanésna, upami kuring kaleungitan artos unggal dinten, éta bakal janten wirahma kagagalan. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Dinten ayeuna dinten ANZAC, liburan umum miéling "ANZAC". Kuring bangun isuk-isuk sareng mikir ngeunaan éta sareng pariksa sababaraha inpormasi. Budak lalaki umur 28 taun ti Bengbu, Propinsi Anhui, parantos leungit dua minggu ti saprak ngiles dinten Rebo, 4 April. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...
Kamari sareng dinten ayeuna, kuring nganjang ka 11 sareng 10 tatangga masing-masing, sareng jalanna terus manjang dina handapeun suku ... teraskeun ... Isukan mangrupikeun liburan umum "ANZAC".Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Bangun énjing énjing pikeun ningali naha téks tadi wengi online, ngan ukur mikirkeun naon anu kedah dilakukeun, nyerat ayeuna, proaktif nyerat buku harian. Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Ngahasilkeun muatan ...

Turutan akun umum urang

Akun umum WeChat
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30
%d Sareng ku blogger: