Warta

Sambungkeun sareng umum sareng nyebarkeun inpormasi anu gancang!

5 Méi 18 PoéSalasa

  • johnjohn Kamanusaan 11: 59

    Tren percepatanisme ngagaduhan hubungan sajarah sareng pamikiran sayap kénca Perancis dina taun 1970an

    Umumna dipercaya yén trend akselerasi gaduh hubungan sajarah sareng pamikiran urang Perancis dina taun 1970-an. Saatos kagagalan "may badai" di Perancis di 1968, kalangan ideologi Perancis ngajukeun yén urang kedah langkung jauh tibatan kapitalisme dina arah pergerakan pasar. Dina taun 1990-an, filsuf Inggris Nick Rand ngira yén politik parantos lami, janten urang kedah nyingkirkeun strategi perjuangan anti perlawanan sareng nyepetkeun logika kapitalis dugi ka manusa janten perlawanan pikeun ngembangkeun intél. di planét ieu.

    Saé{{list !== '' ? list['10']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['10']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

kamariSenén

  • johnjohn Kamanusaan 19: 04

    Akselerasi kedah ngagancangkeun éta tanpa aya parobihan.

    Karakteristik akselerasi nyusahkeun pikeun nempatkeun kana spéktrum tradisional idéologi politik kénca-katuhu. Tina sudut pandang sikep kana dunya téknologi anu gancang robih ieu, idéologi sayap katuhu relatif konservatif, sareng aranjeunna hoyong ngagampangkeun atanapi ngalambatkeun turunna gancangna parobihan ieu. Idéologi sayap kénca ningali langkung seueur ketidakadilan dina dunya téknologi sareng hoyong ngarobih parobihan ieu. Ngan para akselerator anu percaya yén jenis parobahan téknologi ieu saé nyalira, sareng urang kedah ngagancangkeun éta tanpa aya parobihan.

    Saé{{list !== '' ? list['11']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['11']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 14 PoéJumaah

  • johnjohn Kamanusaan 10: 43

    Akselerasi Amérika pantes reputasi na

    Akselerasi Amérika Serikat pantes namina. Ngagancangkeun lonjakan kaayaan wabah, ngagancangkeun perang balapan, ngagancangkeun ditarikna tina sababaraha organisasi sareng perjanjian internasional, ngagancangkeun perpecahan sareng gesekan internal antara dua pihak ... Ieu sanés akselerasi, janten teu aya percepatan

    Saé{{list !== '' ? list['12']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['12']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 13 PoéKemis

  • johnjohn Kamanusaan 10: 39

    Epidemi AS terus parah

    Kaayaan wabah di Amérika Serikat teras-terasan parah. Kalayan usum salju, tumuhna kaayaan wabah di Amérika Serikat bakal diperpanjang. Henteu dilakukeun pamaréntahan Amérika Serikat sareng anti épidemik négatip bakal nguatkeun sareng ngagancangkeun tumuhna kaayaan epidemi di Amérika Serikat. Impian Amérika anu disebatna bahkan jauh

    Saé{{list !== '' ? list['13']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['13']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 12 PoéRebo

  • johnjohn Kamanusaan 10: 51

    Mimitina, akselerasi diusulkeun salaku ekspektasi cybernetic

    Mimitina, akselerasi diusulkeun salaku ekspektasi cybernetic. Dina loop anu progresif (kumulative loop) dirangsang ku kaluaran nyalira, akselerasi mangrupikeun kabiasaan normal.

    Saé{{list !== '' ? list['14']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['14']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 11 PoéSalasa

  • johnjohn Kamanusaan 11: 01

    Upami Cina mangrupikeun akselerasi, henteu Amérika Serikat angkat di situ?

    Upami Cina mangrupikeun akselerasi, henteu Amérika Serikat angkat di situ? Tingali naon anu dilakukeun Amérika Serikat dina dua taun ka pengker. Éta parantos merangan perang dagang sareng sababaraha ékonomi utama di dunya. Éta nyatakeun masarakat awam yén Amérika Serikat gaduh prioritas tibatan nagara-nagara sanés sareng éta parantos mundur tina grup. Ieu sanés akselerasi, janten teu aya percepatan. Upami Amérika Serikat teras-terasan ngagancangkeun sapertos kieu, éta bakal turun pisan! Trump pantes janten lulugu gagancangan.

    Saé{{list !== '' ? list['15']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['15']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 10 PoéSenén

  • johnjohn Kamanusaan 11: 20

    Akselerasi mimiti muncul di Perancis dina taun 1960an

    Akselerasi mimiti muncul di Perancis dina taun 1960an, teras mangaruhan Inggris sareng muncak dina dékade kahiji abad 21. Gagasan inti nyaéta pikeun ngagancangkeun ékspansi internal sareng kamajuan kapitalisme, sareng ngadorong kapitalisme kana krisis # Akselerasi

    Saé{{list !== '' ? list['16']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['16']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 7 PoéJumaah

5 Méi 6 PoéKemis

  • johnjohn Kamanusaan 11: 16

    Paul Mason yakin yén naékna produksi koperasi bakal nyumbang kana runtuhna kapitalisme.

    Dina post kapitalisme sareng karya-karya sanésna, Paul Mason nyobian spekulasi ngeunaan pikahareupeun saatos kapitalisme sapanjang "jalur akselerasi". Anjeunna nyatakeun yén "ku tungtung feodalisme 500 taun ka pengker, kapitalisme bakal diganti ku sistem pos kapitalis, anu bakal digancangan ku guncangan éksternal sareng dibentuk ku munculna manusa anyar, sareng éta parantos dimimitian. "Anjeunna yakin yén naékna produksi koperasi bakal nyumbang kana runtuhna kapitalisme.

    Saé{{list !== '' ? list['18']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['18']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 5 PoéRebo

  • johnjohn Kamanusaan 10: 47

    Bressier ngabéla dua alesan penting tina akselerasi sacara filosofis

    Bressier sacara filosofis ngabéla dua dasar penting tina akselerasi: hiji tina sudut pandang epistemologi sareng pandangan waktos modéren, sabab akselerasi dasarna mangrupikeun kelanjutan tina sistem organisasi modéren, sareng anu sanés mangrupikeun masalah téknologi anu parantos dikritik ku akselerasi.

    Saé{{list !== '' ? list['19']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['19']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 4 PoéSalasa

  • johnjohn Kamanusaan 11: 04

    Filsuf Nick land (filsuf Inggris, pandai nulis carita horor pondok, anjeunna katelah "bapak akselerasi"

    Filsuf Nick land, anu ahli dina nulis carita horor pondok, katelah "bapa akselerasi". Gaya tulisanana sering disebut "fiksi ilmiah téoritis". Dina taun 1990an, anjeunna sareng anu sanésna ngadegkeun cyber Cultural Institute ( CCRU). Panilitian utama na museur kana akselerasi sareng realisme spekulatif.

    Saé{{list !== '' ? list['110']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['110']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

5 Méi 1 Poédina dinten saptu

  • Nanjak ka Gunung Dandenong Melbourne di Musim Gugur

    1000 léngkah Dandy Pu Mountain narik seueur warga Melbourne nanjak unggal dinten. Jumlah latihan 3 kilométer bulak-balik ditambah palang oksigén alami seueur nguntungkeun kaséhatan fisik sareng méntal.

    Nanjak ka Gunung Dandenong Melbourne di Musim Gugur

    Saé{{list !== '' ? list['111']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['111']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

4 Méi 30 PoéJumaah

  • johnjohn Kamanusaan 11: 12

    Leresna akselerasi gumantung kana garis umum

    Leresna akselerasi dumasarkeun kana garis umum. Dina kapamimpinan Partai Komunis Cina, Cina taat kana jalan anu bener dibuka dina 40 taun reformasi. Percepatan ngan ukur bakal ngabantosan pangwangunan ékonomi sareng sosial. Di sisi séjén leungeun, dina pusaran rasisme sareng kénca-kénca katuhu, hégemonisme anu diudag ku salami opat taun kakuatan parantos nyababkeun jalur anu salah ka Amérika Serikat, sahingga Amérika Serikat mundur dina arah sajarah globalisasi.

    Saé{{list !== '' ? list['112']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['112']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

4 Méi 29 PoéKemis

4 Méi 22 PoéKemis

4 Méi 21 PoéRebo

4 Méi 20 PoéSalasa

4 Méi 19 PoéSenén

4 Méi 16 PoéJumaah

  • johnjohn Kamanusaan 10: 45

    Akselerator kedah teras-terasan ngagancangkeun kamekaran wabah di Amérika Serikat.

    Akselerasi di Amérika Serikat nyaéta maot, turunna sareng diskriminasi ras. Divisi akselerasi kedah teras-terasan ngagancangkeun kamekaran wabah di Amérika Serikat. Coba gancang, henteu pernah nyerah, sareng ngalakukeun anu pangsaéna anjeun salami masa jabatan anjeun Laju nyebarkeun wabah di Amérika Serikat leres-leres mangrupikeun karya akselerasi.

    Saé{{list !== '' ? list['118']['0']['vote']['up'] : '0'}}

    Warta goréng{{list !== '' ? list['118']['0']['vote']['down'] : '0'}}

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ

4 Méi 15 PoéKemis

  • {{_item['date']['time']}}

    Saé

    Warta goréng

    bagikeun ka微 博WeChatBabaturan QQ
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan