Iklan Terbuka Chinatown-China Australia

Petikan Iklan Halaman Utama

Spasi pariwara ditembongkeun salaku conto di kénca. Mangga tingal ka halaman wéb pikeun ukuran khusus.

 

Fikmin sareng pedaran

Ukuran Lokasi (piksel) Harga (yuan / minggu) Babasan

A1 220 × 100 330 Flash / Gambar

A2 220 × 100 330 Flash / Gambar

A3 220 × 100 330 Flash / Gambar

S4 300 × 100 550 Flash / Gambar

S5 300 × 100 550 Flash / Gambar

S6 300 × 100 550 Flash / Gambar

 

petunjuk séjén:

1. Posisi S nyaéta rohangan iklan lebar situs, anu bakal dipidangkeun dina sadaya halaman warta, daptar bagian, sareng halaman diskusi komunitas anu sanés.

2. Wilujeng nyayogikeun saran pikeun kerjasama win-win anu nguntungkeun Chinatown-China Australia Open sareng mitra na.

联系 我们 :

e-mail: [email dijaga]
QQ atanapi WeChat: 28771796

    Ngaran anjeun (diperyogikeun)

    Email anjeun (diperyogikeun)

    Sisindiran

    Pesen Anjeun