t & c

Privasi sareng Sarat jasa

pernyataan:
Éta kawajiban hukum Chinatown pikeun mupus inpormasi ilegal saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu aya hubunganana.Pihak katilu dipercayakeun pikeun ngajukeun keluhan, sareng Chinatown henteu ngahubungi perantaraKerjasama dina bisnis ieu.

XNUMX. Kawijakan Privasi
1. Chinatown henteu ngungkabkeun ka masarakat atanapi nyayogikeun pihak katilu sareng inpormasi pendaptaran ti hiji pangguna sareng eusi non-publik anu disimpen dina situs wéb ieu ku pangguna nalika nganggo jasa jaringan, kecuali dina hal ieu:
(1) Kéngingkeun klarifikasi pangguna sateuacanna
(2) Numutkeun hukum sareng peraturan anu relevan;
(3) Luyu sareng sarat pikeun departemén pamaréntah anu relevan;
(4) Ngajagi kapentingan umum.
2. Situs wéb ieu tiasa kolaborasi sareng pihak katilu kanggo nyayogikeun pangguna jasa jaringan anu relevan. Dina hal ieu, upami pihak katilu satuju pikeun ngalaksanakeun tanggung jawab anu sami pikeun ngajagaan privasi pangguna salaku situs wéb ieu, situs wéb ieu ngagaduhan hak pikeun nransfer inpormasi pendaptaran pangguna. Jati ka pihak katilu.
3. Dina kaayaan henteu ngungkabkeun inpormasi privasi pikeun hiji pangguna, halaman wéb ieu ngagaduhan hak pikeun ngalakukeun tinjauan pikeun sakabéh basis data pangguna.Sareng panggunaan komérsial database pamaké.

XNUMX. Pernyataan Hak Cipta

1. Naon waé eusi anu dipedalkeun ku pangguna sareng diunggah kana halaman wéb ieu, halaman wéb ieu ngagaduhan hak permanén, henteu tiasa dibatalkeun, gratis, sareng teu eksklusif pikeun dianggo sareng ditransfer dina bentuk naon waé sareng operator di dunya.Hak-hakna kalebet, tapi henteu diwatesan ku, modifikasi, baranahan, distribusi, paméran, adaptasi, kompilasi, publikasi, tarjamahan, komunikasi jaringan informasi, penyiaran, kinerja sareng réproduksi, sareng hak-hak sanés anu ditangtukeun ku undang-undang sareng peraturan sapertos Hukum Hak Cipta.
2. logo anu unik sareng perenah halaman wéb ieuHak cipta sapertos, metode tata letak, sareng sajabana kagolong kana halaman wéb ieu, tanpa ijin tina halaman wéb ieu, teu kéngingkeun nyalin atanapi nyetak deui.
3. Inpormasi anu dibéré pangguna tina jasa tina situs wéb ieu moal disalin atanapi dicetak deui tanpa idin ti situs wéb ieu.
4. Sakur eusi anu dianggo dina situs wéb ieu kedah ditandaan "ti Chinatown (https://news.china.com.au)" sareng nami panulis dina situsna. Upami saraan panulisna diperyogikeun numutkeun hukum, situs wéb sareng panulis kedah diingetan. Sareng mayar imbuhan panulis, sareng nanggung sadayana tanggung jawab hukum sacara mandiri.
5. Sadaya kontén anu ngahasilkeun pangguna dina situs wéb ieu ngan ukur ngagambarkeun posisi sareng pamanggih sorangan, sareng teu aya hubunganana sareng situs wéb ieu. Panulis dirina nanggung sagala tanggung jawab hukum.
6. Upami eusi halaman wéb ieu diréproduksi sacara jahat, situs wéb ieu ngagaduhan hak nyandak éta hukum.

XNUMX. Laporan inpormasi
Pikeun jaringan anu dijaga kalayan saé, Upami eusi anu dihasilkeun ku pangguna nyaétangandungUpami konténna dilarang ku hukum, Chinatown bakal mupus eusina.Dina waktos anu sami, wilujeng sumpingLaporanPesen pikeun jub@ china.com.au, urang bakal ngungkulanana dina waktosna.
Dina raraga urang mendakan eusi anu haram dina waktuna, sareng nungkulanana dina waktuna. Punten terangkeun jéntré nalika ngalaporkeun:
1. Ngalanggar eusi
2. Panulis pasang (KTP)
3. waktos pangiriman
4. Upami kontén privasi pribadi aya, mangga pasang dokumen idéntifikasi pribadi nalika ngadamel keluhan

Henteu aya tag pikeun pos ieu

tulisan patali

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan