Privasi sareng Sarat jasa

pernyataan:
Tanggungjawab statutori Chinatown pikeun mupus inpormasi anu haram saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu relevan. Pihak henteu henteu ngandelkeun pihak katilu pikeun ngajukeun keluhan, sareng Chinatown henteu acan gawé bareng sareng perantara pikeun ngalaksanakeun usaha ieu.

XNUMX. Kawijakan Privasi
1. Chinatown henteu ngungkabkeun ka masarakat atanapi nyayogikeun pihak katilu sareng inpormasi pendaptaran ti hiji pangguna sareng eusi non-publik anu disimpen dina situs wéb ieu ku pangguna nalika nganggo jasa jaringan, kecuali dina hal ieu:
(1) Kéngingkeun otorisasi anu jelas ti pangguna sateuacanna;
(2) Numutkeun hukum sareng peraturan anu relevan;
(3) Luyu sareng sarat pikeun departemén pamaréntah anu relevan;
(4) Ngajagi kapentingan umum.
2. Situs wéb ieu tiasa kolaborasi sareng pihak katilu kanggo nyayogikeun pangguna jasa jaringan anu relevan. Dina hal ieu, upami pihak katilu satuju pikeun ngalaksanakeun tanggung jawab anu sami pikeun ngajagaan privasi pangguna salaku situs wéb ieu, situs wéb ieu ngagaduhan hak pikeun nransfer inpormasi pendaptaran pangguna. Jati ka pihak katilu.
3. Di handapeun premis henteu nyebarkeun inpormasi pribadi pangguna masing-masing, situs wéb ieu ngagaduhan hak nganalisa sakabéh data pangguna sareng ngadamel komérsial databés pangguna.

XNUMX. Pernyataan Hak Cipta

1. Sakur eusi anu dikaluarkeun ku pangguna sareng diunggah kana situs wéb ieu, halaman wéb ieu resep permanén, henteu bisa dicapai, gratis, non-eksklusif pikeun dianggo sareng sublicense ka seluruh dunya, paduli wujud sareng pamawa. Kaasup tapi henteu dugi ka modifikasi, baranahan, distribusi, paméran, adaptasi, kompilasi, publikasi, tarjamahan, komunikasi jaringan inpormasi, siaran, pagelaran sareng réproduksi, sareng hak-hak sanés anu ditangtukeun ku undang-undang sareng peraturan sapertos hukum hak cipta.
2. Hak cipta tina logo unik, tata perenah, perenah, sareng sajabana ti situs wéb ieu milik situs wéb ieu, sareng moal disalin atanapi dikaluarkeun tanpa idin ti situs wéb ieu.
3. Inpormasi anu dibéré pangguna tina jasa tina situs wéb ieu moal disalin atanapi dicetak deui tanpa idin ti situs wéb ieu.
4. Sakur eusi anu dianggo dina situs wéb ieu kedah ditandaan "ti Chinatown (https://news.china.com.au)" sareng nami panulis dina situsna. Upami saraan panulisna diperyogikeun numutkeun hukum, situs wéb sareng panulis kedah diingetan. Sareng mayar imbuhan panulis, sareng nanggung sadayana tanggung jawab hukum sacara mandiri.
5. Sadaya kontén anu ngahasilkeun pangguna dina situs wéb ieu ngan ukur ngagambarkeun posisi sareng pamanggih sorangan, sareng teu aya hubunganana sareng situs wéb ieu. Panulis dirina nanggung sagala tanggung jawab hukum.
6. Upami eusi halaman wéb ieu diréproduksi sacara jahat, situs wéb ieu ngagaduhan hak nyandak éta hukum.

XNUMX. Laporan inpormasi
Supaya ngajaga lingkungan jaringan anu saé, upami kontén anu ngahasilkeun pangguna kapanggih ngandung kontén anu dilarang ku hukum Australia, Chinatown bakal ngahapus konténna. Dina waktos anu sami, netizen ngabagéakeun ngalaporkeun inpormasi anu ngabahayakeun pikeun[email dijaga], Urang bakal nganyahokeunana dina waktuna.
Dina raraga urang mendakan eusi anu haram dina waktuna, sareng nungkulanana dina waktuna. Punten terangkeun jéntré nalika ngalaporkeun:
1. Ngalanggar eusi
2. Panulis pasang (KTP)
3. waktos pangiriman
4. Upami kontén privasi pribadi aya, mangga pasang dokumen idéntifikasi pribadi nalika ngadamel keluhan