Deutsche WelleSMPlv3

Jalma ieu pisan Puguh na ninggalkeun nanaon!

Ihtisar

Diterbitkeun

Pesenan

Kode undangan

Perhatian

Kipas angin

Koléksi

Disetél

Teu nanaon ...

Tong percanten ka abdi!

  • Nomer pesenan: {{item.order_id}}mupus

    Jenis

    日期

    Kaayaan

    单价

    {{item.order_price}} $ {{item.order_price}}

    Kuantitas

    {{item.order_count}}

    Harga total

    {{item.order_total}} $ {{item.order_total}}

    Alamat Pangiriman

    {{item.address ? item.address : '无'}}

    Inpormasi kurir

    {{item.tracking_number.type}}: {{item.tracking_number.number}} Henteu

    Ngalacak logistik

    euweuh data
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan