"Chinatown"-Officiella medier av kinesiska australier

varieté

 "Sheng Shi Hua Collection"

Skärmdump på 2015 04-09-23.58.22 

Sändningskanal: Södra Guangdong, tillgänglig för att titta på iTalkBB kinesisk TV-typ: Favoriter

Kolumnen "Prosperity Collection" är en samling "specialmagasin" av specialprogram, inklusive "Gathering Treasures and Treasures", "Essence of the Museum", "Treasures in the Home", "Tibetan Resources" och andra avsnitt, med olika former, rikt innehåll och täckning bred. Det syftar till att skapa en TV-kulturplattform som integrerar introduktion av kulturell reliker, kalligrafi och måleriuppskattning, och popularisering av kunskap om folkhantverk, främjar Guangdongs historia och kultur och främjar utvecklingen av folksamlingar.

 

"Born I am Talented"

Skärmdump på 2015 04-09-23.58.32 

Sändningskanal: Zhejiang International, tillgänglig för att titta på iTalkBB kinesisk TV-typ: Venture Capital

"Born I am Talented" är en TV-riskkapitalplattform som hjälper entreprenörsprojekt av hög kvalitet. För första gången kopplas underhållningsstjärnor, entreprenörslag och investeringsinstitutioner ihop och syftar till att upptäcka de mest investeringsvärda entreprenörsprojekten i Kina, presentera projektets affärsmodell genom stjärnupplevelse och riktiga roadshows och hjälpa fler entreprenörslag att få bättre finansiering möjlighet.

 

Öppna ett TV-konto och få ett års internationell långdistans

Skärmdump på 2015 04-09-23.58.40

iTalkBB Chinese TV är den största äkta kinesiska TV-plattformen utomlands. Det följer trenden, träffar hotspots och uppdaterar programinnehållet i realtid.Det samlar mer än 50 TV-kanaler i Kina, Hong Kong och Taiwan och ett stort antal nyhetsprogram för film och TV. Det stöder granskning på begäran och missar inte de underbara stunderna i Kina. Endast $ 9.99 / månad, 30-dagars återbetalningsgaranti. Nu lanserar vi ett specialerbjudande för att köpa en TV och få ett telefonsamtal. Varje gång ett TV-konto öppnas, ges ett års internationell långdistans och månatliga samtal till 28 länder stöds via fasta telefoner eller mobiltelefoner. Den mest kostnadseffektiva dräkten på marknaden, med ett begränsat antal platser, missar inte chansen!

 

Rekommendation för TV-serier

"Lycklighetskod"

Skärmdump på 2015 04-09-23.58.47 

Medverkande:Zhu Yuanyuan, Xin Baiqing, Li Kunlin, Lu Ling

Sändningskanal: Shenzhen International Genre: Love / Comedy

Heshi Xiangnan, som kom från en liten vattenstad för att utvecklas i provinshuvudstaden, är ett litet par. Hans fru Xifeng utformade omsorgsfullt en serie planer för att få sin man att söka och göra sin fru stolt. Xiang Nan insisterar på en människas oberoende personlighet och värdighet, han är inte villig att slåss enligt det livsmål Xifeng utformade för honom och insisterar på att ta en livsväg som bestämmer hans eget öde. För detta lanserade de två en serie lätta, löjliga, kontroll och anti-kontroll, och erövra och anti-erövra drake- och Phoenix-strider. Efter många svårigheter, slag och motgångar förstår mannen och hustru äntligen en sanning: äktenskapet beror på ömsesidig tolerans, ömsesidig respekt och gemensam förvaltning av två kärleksfulla människor, och lyckan kommer att komma.

 

"Loppa på trumman"

Skärmdump på 2015 04-09-23.58.59 

Medverkande:Wu Jing, Shang Rong, Ning Jing, Yan Kun, Li Chengfeng

Broadcast channel: China TV Station Type: Costume / Martial Arts

"Flea on the Trum" är en gammal dräkt romantisk kampsport-tv-serie anpassad från den klassiska kinesiska klassikern "Water Margin". Shiqian har smeknamnet "Drums on the Flea", vilket betyder ljus och ljus som loppor som hoppar på en stor trumma. Han har alltid Titeln på världens första tjuv. Även om Shiqian rankas som näst sist i Liangshans XNUMX singlar och åtta generaler, är hans berättelse och rykte mycket bättre än hans rankning. Han är en extremt söt och populär karaktär och ett sällsynt alternativ och utmärkt film- och TV-tema.

Stycket berättar främst historien om de tre hjältarna Shi Qian, Yang Xiong och Shi Xiu, som långsamt utvecklats från intriger mellan fiender till goda vänner med sympati och sympati, tills de tvingades åka till Liangshan.

 

Filmrekommendation

"Mycket sommar"

Skärmdump på 2015 04-09-23.59.06 

I huvudrollen: Ma Xiaoqing, Pan Yueming, Li Jiaxuan, Ge Yaming

Sändningskanal: kinesisk filmkanal Typ: plot

Filmen är baserad på ett riktigt fall och berättar för bilmekanikern Lei Haiyang som åkte på en lastbil med en "tjej" som kom till Peking för att hitta ett jobb på vägen. Han ville inte bevittna våldet av "flickan" av två förare halvvägs. På grund av feghet stoppade inte, kände jag mig skyldig sedan dess och slutligen besegrade berättelsen om självpsykologiska förändringar i processen för att leta efter "flickor" och hjälpa polisen att fånga brottslingar.

 

"Stoppande tåg"

Skärmdump på 2015 04-09-23.59.15

I huvudrollen: Wang Minde, Yin Yangming, Li Mingyi, Zhang Guoqiang

Broadcast channel: kinesisk filmkanal Type: Action

Som vanligt var plattformen på Xinzhou Station full av livliga passagerare. Fem minuter före avgången av 4255 passagerartåget från Xinzhou till Jiansanjiang tog Sheriff Xuemei och konduktören He Hua sina "4255 kvinnotåg" ombord på tåget. Polisoffiser Shi Feng och hans kollega Liu Qing från inspektionsgruppen skickades av den högre avdelningen för allmän säkerhet. Vad de inte förväntade sig var att Zhang Hongwei, den kriminella misstänkta ville landsomfattande, och hennes flickvän Li Ting gick också ombord på XNUMX-tåget i mängden ...

3233231

Ovanstående program kan ses på iTalkBB Chinese TV. Gratis testversion 1800 482 552.