"Chinatown"-Officiella medier av kinesiska australier

varieté

"Syster Hua Yang"

Skärmdump på 2015 04-16-11.16.01

Broadcast channel: Dragon TV är tillgänglig på iTalkBB Chinese TVOmfattande höjdpunkter-PopularitetsrankningKolla på

Dragon TV och Fengxing.com: s storskaliga underhållningsprogram "Sisters Over Flowers", som samtidigt sändes i Istanbul och Pamukkale, avslutade en fantasyresa. Bilden av den varma pojken Ma Tianyu och gudinnan Lin Zhiling sublimerade igen. Resans sötma fortsätter att smälta ugnen, samma bad och samma kök? Ge dig en romantisk resa till exotiska platser. Efter det dåliga resandet, vid en sällsynt "lyx" bankett, åtföljd av Li Zhiyan, började systrarna "giriga" för att ta måltider, medan Ma Tianyu använde "Wei Dun" för att väcka allmän ilska. När Fan Sister mötte den återvände Ma Tianyu, skakade hon om om utbildning. Nuan Nan återvände för att hitta gatuflickan som kördes bort från gatan.

Det visade sig att på väg till restaurangen väckte en gatasångande tjej den varma pojken Ma Tianyus barndomsminnen, han kunde inte bära att ansöka till programteamet för att betala för sin kärlek och uppmuntran. Som ett resultat är världen så hänsynslös. När vi återvänder till utgångspunkten har flickan försvunnit utan spår och lämnat den varma mannen mållös och kvävad. Kommer berättelsen att slutas så här? När klarinettljudet med få låtar spriddes över tusentals mil, överfördes det återigen i Ma Yuyus öron, han hörde ljudet och realiserade slutligen sin dröm om varm mans kärlek.

Men bakom slutförandet stod de "dåliga nyheterna" efter varandra. Flygplanet sa att det inte är bra, byta buss, Fan syster "söt och bitter." För att inte påverka syster Fan's vila samlades systrarna i Nange, och Li Zhiyan tog av sig kejsarens kappa och visade upp komikerens skådespelare med moster Xue. Det är en man och det är för mycket att titta på honom direkt.

Den mest efterlängtade delen av denna fråga om "syster Hua Yang" är dock den 2000 år gamla varma våren. Det finns ett ordspråk, "vackert eller inte, Saint Ancient-vattnet; inte vacker, Zhilings midja," systrarna håller på att gå in i vattnet, och de två väktarna måste följa dem. Tante Xues "Jag bär underkläder och följer dig i vattnet" tvingade Ma Yuyu att kompromissa, och gudinnans fras "Jag har på sig (baddräkt)" besegrade direkt Ma Yuyus mentala försvarslinje och gjorde det svårt. Sexig, våt, allt ditt fantasiutrymme återspeglas i verkligheten, syster Zhiling är het och badar med den manliga guden, bara avund, svartsjuka och hat kan representera Lingfens inre värld.

 

"Utestående kinesiska"

Skärmdump på 2015 04-16-11.16.10

Sändningskanal: CCTV-1, tillgänglig på iTalkBB Chinese TVOmfattande höjdpunkter-PopularitetsrankningKolla på

自从坐上《出彩中国人》的评委席,范冰冰“国民女神”的形象愈发深入人心。然而在本期节目中,却有一位小选手不为所动,即使女神要“带他回家”,他都置若罔闻,只一心沉醉于算数题中,并用快速心算法战胜了评委们。本期节目将迎来一位“天才萌娃”。来自天津的金沐杨年仅5岁就能背出圆周率小数点后600多位,他在现场展现的超强心算能力更是让三位评委和观众目瞪口呆。金沐杨更是用高难度心算“挑战”周立波:“冰冰姐姐和国庆老师,先给我报4位数的(加减),每人报5个4位数,我和波波老师比赛,波波老师拿计算器,我用脑子算。”面对5岁萌娃的宣战,三位评委都不服气,然而两轮计算下来,周立波和国庆手忙脚乱把计算器都按坏了,却依旧没能赶上金沐杨的心算速度。

 

Öppna ett TV-konto och få ett års internationell långdistans 

Skärmdump på 2015 04-16-11.16.24

iTalkBB Chinese TV är den största äkta kinesiska TV-plattformen utomlands. Det följer trenden, träffar hotspots och uppdaterar programinnehållet i realtid.Det samlar mer än 50 TV-kanaler i Kina, Hong Kong och Taiwan och ett stort antal nyhetsprogram för film och TV. Det stöder granskning på begäran och missar inte de underbara stunderna i Kina. Endast $ 9.99 / månad, 30-dagars återbetalningsgaranti. Nu lanserar vi ett specialerbjudande för att köpa en TV och få ett telefonsamtal. Varje gång ett TV-konto öppnas, ges ett års internationell långdistans och månatliga samtal till 28 länder stöds via fasta telefoner eller mobiltelefoner. Den mest kostnadseffektiva dräkten på marknaden, med ett begränsat antal platser, missar inte chansen!

Rekommendation för TV-serier

"Låt mig inte se"

Skärmdump på 2015 04-16-11.16.46

Medverkande: Li Youbin, Li Ge, He Minghan Typ: Brottsutredning

Liu Yusheng, som har arbetat som kriminell polis under en livstid, utnämndes till stiftelsens generalsekreterare och han var lite obekväm med sitt arbete när han först anlände till stiftelsen. När han hörde och bevittnade att vissa hjältar som agerade för rättfärdighet blev oroliga på grund av de räddade grovheten och bristande sociala skyddsinstitutioner, bestämde han sig för att anställa en advokat för stiftelsen för de modiga för rättfärdighet.Den berömda advokaten Wang Yujia rekommenderade sig själv, och reportern Su Lili kom fram. Låt Liu Yusheng få en ny förståelse för stiftelsens arbete. Men i verkligheten är kostnaderna för att agera modigt mycket höga. När den förstörs av andra kan dessa kostnader ofta förändra en persons liv. En gymnasieelever räddade en svagen gammal man på gatan. Han utpressades av den gamla människans släktingar. Liu Yusheng ledde diskussionen om händelsen i samhället. Han stödde denna typ av modigt beteende i allmänhetens åsikt och lagen, som fick människor att känna att Hans vilja att hjälpa människor tröstades. Med deras kontinuerliga ansträngningar har luften i samhället renats och rollen för modighet för stiftelsen har blivit större och större. Liu Yusheng har också en ny förståelse för detta ansvar. Filmen är nära livet, främjar rättfärdighet och är full av positiv energi.

 

"Cool pappa och vacker mamma"

 Skärmdump på 2015 04-16-11.16.57

Medverkande:Li Guangjie, Tong Liya, Zhao Ziqi, Gao Yalin, Gao Lu, Zhu Rui, Zhou Dehua, Chen Wenqi

Typ: Urban Emotion

Sun Dalei skilde sig från sin fru Su Yun för några år sedan, och ett par barn bodde med Su Yun. Su Yun skulle plötsligt arbeta i Hong Kong i ett år och bestämde sig för att lämna sitt barn till Sun Dalei för att ta hand om. Sun Dalei kunde inte anpassa sig efter att vilja fly på ett tag, och Su Yuns pojkvän Huang Xinhua tog initiativet att ta hand om barnen. Huang Xinhuas handlingar väckte Sun Daleis iver att vinna, och de två fortsatte med att uppvisa ett "barnsvinnande krig". Sun Dalei var så upptagen med sin karriär att han upprepade gånger bröt sitt löfte framför sina barn, och hans barn kom gradvis närmare Huang Xinhua. Sun Daleis rädsla för äktenskap lämnade hans förtroende Fan Li djupt besviken, och Sun Dalei föll i en situation där han "tillfördes av fienden". Efter att ha lärt sig av smärtan använde Sun Dalei praktiska åtgärder för att återställa barnens och alla förtroende, men företaget gick i konkurs. Huang Xinhuas dotter Huang Xiaoying fick reda på att hon var en man som vågade ta ansvar under en strid med vettigheter med Sun Dalei De två lockade varandra och blev förälskade i varandra. Under påverkan av Huang Xiaoying och hans barn växte Sun Dalei gradvis till en ansvarsfull och ansvarsfull far och en bra man. Inte bara fick han erkännandet av Huang Xinhua och hans barn, han fick också Huang Xiaoyings kärlek, och slutligen fann alla vad som tillhörde honom. Egen lycka.

 

Filmrekommendation

"Hundra tusen kalla skämt filmversion"

Skärmdump på 2015 04-16-11.17.09

Medverkande:Ajie / Huang Zhenji / Baomu Zhongyang / Shanxin / Suzaku Orange /

Genre: Komedi / Animering / Fantasi

I det sjätte avsnittet av den andra säsongen av "Hundra tusen kalla skämt" orsakade den icke nämnda manliga huvudpersonen (uttryckt av Ajie), efter att ha besegrat kungen av fåglar och skit, jorden lider av en enastående skala på grund av explosionen av hans egen Tucao-energi. Katastrof, filmversionen av historien börjar. I själeöverföringsstationen gick den manliga huvudpersonen av misstag till den mystiska "tidens smalare", omskriven historien om jordens förstörelse med hjälp av mystiska karaktärer och återvände till det förflutna för att bli en hjälte som räddade jorden, men oväntat Saker hände, tid och rum var kaotiska, och de tvådimensionella karaktärerna av olika dimensioner reste till den manliga huvudpersons värld. Den manliga huvudpersonen mötte till och med Li Jing (uttryckt av Baomu Zhongyang) och Nezha (uttryckt av Shanxin) i sagan. Snow White (uttryckt av Vermilion Orange) och Pinocchio (uttryckt av Huang Zhenji), för att vända den kaotiska tiden och rymden, började alla på en resa för att rädda jorden igen ...

 

"Tuina"

Skärmdump på 2015 04-16-11.17.21

Regissör: Lou Ye

Medverkande: Qin Hao / Guo Xiaodong / Huang Xuan / Zhang Lei / Mei Ting

Sändningskanal: kinesisk filmkanal Typ: plot

  • den första64Silver Bear Award vid Berlin International Film Festival Utestående pris för konstnärlig prestation
  • den första51Taipei Golden Horse Film Festival Golden Horse Award Bästa film

En olycka under tonåren fick pojken Pony (Huang Xuan) att tappa ljus i ögonen.Efter ett självmordsförsök flyttade den dystra Pony till det blinda massagecentret som drivs av Sha Fuming (Qin Hao) för att ta ett jobb. Här finns det många blinda människor som Xiaoma samlas. Oavsett om de är födda eller förvärvade, lever i det gemensamma mörkret skapar en djup och solid vänskap mellan dessa blinda människor.

Doktor Wang (spelad av Guo Xiaodong) och hans flickvän Xiao Kong (spelad av Zhang Lei) kom långt ifrån för att gå till Sha Fuming.Den feminina rösten och andetaget i hålet gjorde att Xiao Ma's hjärta krusade och den ihållande och avgörande Xiao Ma förföljde hennes inre hjärta. Rösten närmade sig det lilla hålet. Efteråt dök en frisörsdame med namnet Xiaoman (Huang Lu) upp i Xiaomans liv, och med tiden började Xiaoma ha känslor för Xiaoman.

3233231

Ovanstående program kan ses på iTalkBB Chinese TV. Gratis testversion 1800 482 552.