"Chinatown"-Officiella medier av kinesiska australier

 

varieté

"Syster Hua Yang"

Skärmdump på 2015 04-22-09.40.58

Broadcast channel: Dragon TV kan ses på iTalkBB Chinese TV Comprehensive Collection-Hot Broadcast Ranking

I slutet av det sista numret av "syster Huayang" gick Song Qian, övervakad av Xi Meijuan, ombord på bilen förberedd av programgruppen och gick till flygplatsen och avslutade sin resa före schemat. Och under de sista ögonblicken för att lämna Turkiet glömde den entusiastiska unga damen inte att ge erfarenhet av den nya "deltagande" flickan Yang Zi.
Det kan hända att det hårda livet på den första dagen var för imponerande. Det första Song Qian sa var "snåla" Li Zhiting och påminde om sin efterföljande syster att vara psykologiskt förberedd. Efter att ha vunnit några flygningar erkände emellertid Song Qian att gänget har blivit en "rik man" nu och att det inte saknas avund i hennes ord. Hon kanske inte vet att för att förbereda födelsedagsvideoen tog Li Zhiting generöst ut de 1000 XNUMX euro som hon sparat genom otaliga svårigheter. Fantasia Groups ekonomiska situation var inte så optimistisk som hon trodde.
För att förhindra att den nya systeren blir chockad av den "aktiva" atmosfären hos gudarna och gudinnorna, vaccinerade Song Qian Yang Zi och framhöll särskilt att inte bli rädd av Wang Lin och Ma Tianyu. De två var redan bekanta med varandra, och de gillade båda att skämta. De pratade så fort de träffades och kunde inte stoppa deras bickring. Kanske är det roligt att tänka på den scenen. Song Qian pressade ett leende och klagade över att de två var "extra bullriga." Jag föreslår att om den yngre syster Yang Zi känner sig nervös och överväldigad, kan hon be den stora syster Lin Chiling bredvid att agera som en baby, "Hon kommer att hålla dig. Ge dig tröst ". Miss Victoria Songs detaljerade förslag har listats en efter en.
"Utestående kinesiska"

Skärmdump på 2015 04-22-09.41.09

Broadcast channel: CCTV-1, kan ses på iTalkBB Chinese TV Comprehensive Collection-Hot Broadcast Ranking

Mer än hälften av den andra säsongen av CCTV-uppsättningen "Outstanding Chinese" har sänts. Direktör Zhang Li avslöjade att de tre domarna Zhou Libo, Cai Guoqing och Fan Bingbing kommer att utföra sina uppgifter för att göra programmet till en mycket god effekt. I den kommande omatchningsfasen kommer regissören Chen Kaige också att gå med. Samtidigt kommer programmets tävlingssystem också att förändras. "Semifinalerna kommer att vara annorlunda än förra året. Vi kommer att återinitiera spelarnas tortyr ur våra drömmars perspektiv, och ledaren kommer att vara Chen Kaige. Vi hoppas också att spelarna kommer att ha något i programmet. Tillhör domarna, och de kommer att rekommendera de olika "färgglada kineserna" i deras ögon. Teamets form kommer dock att vara annorlunda än vad alla har sett. Direktörsteamet diskuteras fortfarande. "

 

Öppna ett TV-konto och få ett års internationell långdistans

Skärmdump på 2015 04-22-09.41.18

iTalkBB Chinese TV är den största äkta kinesiska TV-plattformen utomlands. Det följer trenden, träffar hotspots och uppdaterar programinnehållet i realtid.Det samlar mer än 50 TV-kanaler i Kina, Hong Kong och Taiwan och ett stort antal nyhetsprogram för film och TV. Det stöder granskning på begäran och missar inte de underbara stunderna i Kina. Endast $ 9.99 / månad, 30-dagars återbetalningsgaranti. Nu lanserar vi ett specialerbjudande för att köpa en TV och få ett telefonsamtal. Varje gång ett TV-konto öppnas, ges ett års internationell långdistans och månatliga samtal till 28 länder stöds via fasta telefoner eller mobiltelefoner. Den mest kostnadseffektiva dräkten på marknaden, med ett begränsat antal platser, missar inte chansen!
Rekommendation för TV-serier

"Äktenskapsförord"

Skärmdump på 2015 04-22-09.41.33

I huvudrollen: Yu Hewei, He Shengming, Wang Lin, Bai Bing
Typ: Modern stad

Stycket berättar den krångliga historien bakom en serie äktenskap som åstadkoms av tre grupper av äktenskap. Äktenskapet med den unga advokaten Zhang Kaiming och hans flickvän Xiao Linglong var mycket svårt på grund av den känslomässiga förvirring av den tidigare generationen av de två familjerna. Ett annat par, Yang Xiaoting och Gao Han, fick den andra parten som ursprungligen älskade varandra att lämna eftersom hans fru Yang Xiaoting upprepade gånger misstänkte att deras make hade en affär. In i den känslomässiga desperationen. Zhang Kaimings åtskilda föräldrar, Zhang Jianguo och Zhao Xiujie, insåg äntligen att deras öde hade trasslat samman i så många år, och de kunde inte göra utan varandra, så de gifte sig igen. Samverkan mellan de tre äktenskapen fick alla att välja att tro på kärlek istället för material. Ett pappersavtal kan inte lösa alla problem som uppstår i äktenskapet. Ett gott äktenskap kräver att två personer som är kär i varandra arbetar tillsammans. Kärnan i äktenskapet är att vi väljer att tro att varandra kan rymma varandra.

 

"Legend of the Last Emperor"

Skärmdump på 2015 04-22-09.41.43

I huvudrollen: Zhao Wenxuan, Yu Shaoqun, Jiang Linjing, Gao Hao, Sun Yaoqi, Zheng Zeshi, Hui Yinghong, Gui Yalei
Typ: kostym / historia

Stycket berättar om den sista kinesiska kejsaren Aixinjueluo Puyis legendariska och upp- och nedgångar, från kejsare till statschef, från krigsförbrytare till ny medborgare, efter den förbannade stadens sista härlighet, åkte Tianjin Yugong norr för att bli "kejsaren av Manchuria". Japan besegrades och fångades i Sovjetunionen i fem år, efter att han utlämnats och återvände till Kina som krigsförbrytare fick han amnesti. Den ljusaste och mest lovande dagen i sitt liv har kommit. Han deltar i arbete och val som en vanlig medborgare, och han är äntligen badad i gryningen av den nya eran, med en motvilja mot att dö av ett nytt liv. Qing-dynastin har uppstått och fallit i nästan trehundra år. Det är den sista dynastin i den feodala dynastin. Bland de mer än XNUMX framstående kejsarna är han den sista kejsaren. Han är hjälplös mitt i de turbulenta politiska striderna och kämpar för att återställa Qing-dynastin. Hjälplös för dockan. Hans öde sammanflätas av uppkomsten av den feodala dynastin till det nya Kina, och det är symbolen på förändringen av de två Kinas dynastier.
Filmrekommendation

"Den stora striden XNUMX"

Skärmdump på 2015 04-22-09.41.53

I huvudrollen: Zu Qing, Zhang Lin, Deng Yuting
Genre: Drama / War

Filmen "The Great Battle of 2012-7" är en historisk och krigsfilm skriven och regisserad av Feng Xiaoning och med huvudrollerna Lu Yi, Xia Yu, Yang Lixin, Sun Haiying och Lu Liping. Filmen startar från barndomen till huvudpersonen Deng Shichang, ur perspektivet att respektera och återställa historien, avslöjar många lite kända historiska sanningar till världen och berättar våra förfäderas heroiska gärningar i kampen mot japansk aggression under Jiawu-åren. Filmen släpptes på fastlandet i Kina den 6 juli 15 och vann Bästa filmpriset vid den XNUMX: e Shanghai International Film Festival Film Channel Media Awards.

 

"Rampaging Detective"

Skärmdump på 2015 04-22-09.42.23

Medverkande: Ruan Jingtian, Zhou Dongyu, Yang Zishan, Yang Yang
Genre: Komedi / action / spänning

Det finns många eftergivanden på Shanghais utländska marknad på tio mil. Det finns många ondska, många människor är dumma, glitter och brott samexisterar, så det heter "Adventurer's Paradise", även känt som "Magic City".

Som en av de smartaste "inspektörerna" i koncessionen måste Fan Ruyi (Ruan Jingtian) ta itu med tre lärare och nio liu varje dag och få all slags utredningsinformation från dem, och därmed har han vunnit chefens förtroende. Men tills en dag, efter att ha tagit över ett topphemligt uppdrag från chefen, följde olika oväntade och bisarra incidenter: krigsherrens dotter Song Xiaoqiao (spelad av Yang Zishan) kidnappades, tonåringen Xiaoliu dog på gatan, den ädla skolflickastudenten, Alla kollegor i patrullrummet var inblandade och ingen av dem skonades. Fan Ruyi försökte förhindra att den oskyldiga dödades, men han förväntade sig inte ens. Den "misstänkta" i alla mord visade sig vara han själv!

För att rensa anklagan försökte Fan Ruyi sitt bästa för att undvika flera sysselsättningar från underjorden, arrestera hus och mystiska mördare, men också för att skydda nybomapen och den vindblinda flickan Huilan (Zhou Dongyu). Nära sanningen, men sanningen är mycket grymare än han trodde ...

3233231

Ovanstående program kan ses på iTalkBB Chinese TV. Gratis testversion 1800 482 552.