"Chinatown"-Officiella medier av kinesiska australier

varieté

"Syster Hua Yang"

Skärmdump på 2015 04-28-12.55.00

Broadcast channel: Dragon TV är tillgänglig på iTalkBB Chinese TVOmfattande höjdpunkter-PopularitetsrankningKolla på

Yang Zi"Strange and Meng" utseende är populärt

I början av det sjätte programmet måste Ma Tianyu spendera fem minuter på flygplatsen för att hitta den nya medlemmen i laget, nämligen Yang Zi, som framträdde på mystiskt sätt. Även om den här scenen sändes i bara några minuter, väntade Yang Zi faktiskt i mer än tre timmar på flygplatsen. Yang Zi vann ett rött kuvert för "Fantastic Group" så snart hon dök upp på scenen, vilket lindrade allas brådskande behov, och Ma Tianyu kallade henne ett "pris". Efter att Yang Zi framgångsrikt återförenats med den stora gruppen, kunde han inte hitta boardingkortet och sedan bagaget. Den "förvirrade och söta" egenskapen fördes in i full spel och förde en liten avsnitt till truppen. Under showen hade Yang Zi precis kommit i kontakt med andra medlemmar i Fantasia Group.Han var något generad och full av söthet, vilket var mycket populärt bland publiken.

Intim service"Kvinnlig Han Purple" sa: Jag älskar att stjäla en kyss Lin Chiling

Efter att ha gått med på resan tog Yang Zi efter 90-talet initiativet att hjälpa sina bröder att rensa upp de skrymmande resväskorna och egenskaperna hos "Kvinnlig Han Zi" avslöjades helt. Yang Zi betonade i programmet att han är en kvinnlig man, den tredje portören, och hans två bröder hjälpte de fyra systrarna tillsammans. Hans blygsamma och seriösa inställning fick medlemmarna i Huayang-gruppen att känna sig väldigt varm. Samtidigt gav Yang Zis sorglösa personlighet och modiga personlighet ett djupt intryck på publiken, och det kan sägas att hennes deltagande har gett en annan känsla av friskhet till "blommagruppen". Yang Zi, som är rolig i livet och älskar självbedrägeri, blandar sig med sina bröder och systrar på följande resor och blir pistagen i trickgruppen, med oändliga överraskningar. På tal om andra medlemmar i Fantasia-gruppen sa Yang Zi med ett leende: "Storebror Tianyu tycker inte om mig och kommer alltid att leka galen med mig, medan broder Zhiting är en dominerande student och känner sig trygg att vara med honom. Fyra systrar De är alla mina seniorer. Även om de har olika personligheter är de alla söta och behandlar mig bra privat. Jag gillar dock att stjäla syster Zhiling mest. "

 

"Utestående kinesiska"

Skärmdump på 2015 04-28-12.55.10

Sändningskanal: CCTV-1, tillgänglig på iTalkBB Chinese TVOmfattande höjdpunkter-PopularitetsrankningKolla på

Fasen i denna utgåva av "The Outstanding Chinese" kommer att inleda två kombinationer av "soldater" efter 90-talet - kombinationen "guns of guns". Två stiliga och förföriska soldater i militära uniformer, ropade lösenordet och gick på scenen, gudinnan Fan Bingbing log och berömde: ”Vilken stilig soldat!” Cai Guoqing såg de två små kamraterna på ett plötsligt och hjärtligt sätt. Känsla: "Jag är väldigt upphetsad över att se mina kamrater i armén, särskilt Bingbing som bara heter Brother Bing. Han är riktigt stilig, riktigt maskulin och riktigt energisk." Efter att ha hört den ursprungliga låten "Brother Cannon" bjöd Cai Guoqing till och med in låten på plats och Ling Liang Denna yngre generation är smickrad. Zhu Yan från Shenyang är en seriös säkerhetsvakt på vardagar, men på scenen förvandlades han till en rappare. Den roliga "nordöstra RAP" infekterade publiken. De tre domarna lärde sig nordöstra dialekten en efter en och kom till scenen med honom "nordöstra RAP" "Duell. I slutet av programmet kommer listan över spelare som deltar i semifinalen att tillkännages, och vilka "utestående" spelare kommer att attackera den årliga "enastående stjärnan", och svaret kommer snart att meddelas.

 

Öppna ett TV-konto och få ett års internationell långdistans

Skärmdump på 2015 04-28-12.55.20

iTalkBB Chinese TV är den största äkta kinesiska TV-plattformen utomlands. Det följer trenden, träffar hotspots och uppdaterar programinnehållet i realtid.Det samlar mer än 50 TV-kanaler i Kina, Hong Kong och Taiwan och ett stort antal nyhetsprogram för film och TV. Det stöder granskning på begäran och missar inte de underbara stunderna i Kina. Endast $ 9.99 / månad, 30-dagars återbetalningsgaranti. Nu lanserar vi ett specialerbjudande för att köpa en TV och få ett telefonsamtal. Varje gång ett TV-konto öppnas, ges ett års internationell långdistans och månatliga samtal till 28 länder stöds via fasta telefoner eller mobiltelefoner. Den mest kostnadseffektiva dräkten på marknaden, med ett begränsat antal platser, missar inte chansen!

 

Rekommendation för TV-serier

"Jag vill förstå och gifta mig"

Skärmdump på 2015 04-28-12.55.31

Medverkande:Tong Dawei, Wang Likun, Deng Jiajia, Liu Lili, Lei Nuoer, Li Guangfu

Typ: Kärlek

Peking-ungdomen Longxia och Qingdao-vit krage Yu Xiaoyu led förråd på samma gång. Två avskräckta människor träffades i Peking och blev nära vänner i den delade hyran. Under den delade hyran hjälpte de varandra och skapade djupa känslor. Under det starka tvångsäktenskapet mellan de två föräldrarnas föräldrar gick de i förvirring utan förståelse. I äktenskapets palats, efter äktenskapet, fann Yu Xiaoyu att han och Long Xia alls inte var samma människor. Först och främst var "värdena" mycket olika. Yu Xiaoyu är pragmatisk och har ett tydligt livsmål; Long Xia drar sig tillbaka, hans kompisar är allvarliga. Alla fördelarna med Long Xia tidigare blev nackdelar efter äktenskapet. Xiaoyu var förvirrad, han tyckte att äktenskapet var för hastigt. Motsättningen mellan Longxia och Xiaoyu förvärras. När äktenskapslottet håller på att kollapsa förstår Xiaoyu och Longxia äntligen den verkliga betydelsen av äktenskapet: äktenskap kräver uthållighet. Efter många känslomässiga tester är Longxia och Xiaoyu i deras liv. När de växer upp börjar de lära sig att tolerera och förstå varandra och lära sig att förändras för varandra. Äktenskap är inte en triviell fråga. Om du förstår, gifta dig igen! Till slut kom de två som insisterade på sin kärlek tillsammans och levde sitt gifta liv lyckligt.

 

"Levande färg och doft"

Skärmdump på 2015 04-28-12.55.41

Medverkande: Tang Yan, Li Yifeng, Shu Chang, William Chan

Typ: kostym / känslor

Från den sena Qing-dynastin till Kina, kärleken och hatet till sönerna och döttrarna till de två stora rökelsefamiljerna. Den dagen då Ning Haotian, en stor rökelseraffinör, hälsade på henne, gick hans förlovade Xiang Xueyin med sin yngre bror An Qiusheng och tjänarinnan Suyun låtsades vara en ung dam och gifte sig in i Ning Mansion. Hon födde ett par tvillingar - Ning Zhiyuan och dotter Ning Peishan, som föddes utan doft. Xueyin födde en flicka vid namn An Ruohuan med en doftande kropp, hon drack gift för att rädda sin man och dog. En Qiusheng trodde felaktigt att fru Wens fru indirekt dödade sin älskare, så hon bortförde sin son Wen Shiqing och bytte namn till An Yichen. Fru Wens fru Songxian, som avskedades på grund av förlusten av sin son, stötte på Nings hushållerska och orkade inte döda honom. Och en Ruohuan, som släpptes, gav upp självmordet och bestämde sig för att uppfostra honom. Flera personer använde "Forget Worry Fragrance" för barnen tillsammans för att radera sina tidigare minnen. Tolv år senare inträffade flera fall av försvunna tjejer i Mowangling. Yichen åkte till Mowangling för att lösa ärendet. Faktum är att han följde Qiushengs arrangemang för att "hämnas" familjen Wen och familjen Ning. Yichen hittar hjälp av sin japanska klasskompis Keiko, men Keikos far Taro kommer inte bara att vinna rökelsepoängen utan också bifoga Devil Ridge i ett slag. En Leyan gick till jobbet i Nings familj och blev vän med Ning Zhiyuan.

 

Filmrekommendation

"Vem är det underliggande esset"

Skärmdump på 2015 04-28-12.55.55

I huvudrollen: Lin Chiling, Chung Xintong, Leung Ka Fai

Typ: spänning

Filmen är anpassad från "The Largest Unknown Case in the History of Chinese Spy", som berättar om en mordhändelse under de turbulenta 20- och 30-talen. På XNUMX-talet var det förrädiska Shanghai en period av vit terror, då CCP: s underjordiska parti överlevde försiktigt och skarpt. Ett topphemligt möte förstördes på grund av förrådets förråd. Fienden försökte ta bort de fem mest misstänkta kvinnorna från de mest misstänkta kvinnorna - "grundskolelärare" Zhao Biwei (Lin Chiling), "Social Flower" Su Jie (Zhong Xintong), "Tea House Lady" Wang Xiafen (Meng Xiaoping) Ting Yi), "universitetsprofessor" -lärare Shi (Su Jin) och den "kvinnliga studenten" Xiaohong som av misstag var inblandad i händelsen och pryttade sanningen om "esset" ...

 

"Jag vill bara ha oss tillsammans"

Skärmdump på 2015 04-28-12.56.29

Medverkande: Yang Gongru, Tang Wenlong, Chi Shuai, Zhou Lingnan

Typ: Kärlek

Radioankaren Ke Min (spelad av Yang Gongru) är smart och kunnig och han är värd för ett populärt interaktivt program på kvällen för att ge spirituell hjälp till urbana vita kragearbetare som besväras av kärlek och liv. Li Mu (spelat av Tang Wenlong) är chef för ett företag, har en framgångsrik karriär, bor lyckligt med Ke Min och har en lycklig familj. Shen Kuo (spelad av Chi Shuai) spelar Ke Min lojala radiolyssnare, och Qin Su (spelad av Zhou Lingnan) är anställd i Li Mus företag och de två är ett kärleksfullt par som kom från universitetscampuset, fullt av söta minnen från campus. Oväntat ringde Shen Kuo ett anslutningssamtal till radiostationen och låt "Tillsammans" glida in i bubbelpoolen ...

3233231

Ovanstående program kan ses på iTalkBB Chinese TV. Gratis testversion 1800 482 552.