Panganyarna Imigrasi ka AustraliaKomunitas TionghoaWarta CinaTinjauan éditorial
Pencét di dieu: Rojongan média Cina! Sponsor Australia Chinatown! Bagikeun artikel ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatan ... Berbagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Suka: Suka muatkeun ......
今日话题 痛心! 这个月初, 一家人热热闹闹的聚餐, 却没想到最后却以 9口人全部中毒身亡收尾… 而就在这周一, 真相终于水落石出, 原来致命的“毒物” 共享此文章:FacebookTwitter领英TumblrPinterest赞过:赞 正在加载……...
Beja pangénggalna ti pangangkut barang sareng wisatawan New Zealand!Gubernur Mark McGowan nyarios yén kadatangan anu teras-terasan kapal anu mawa anggota awak anu kaserang COVID-XNUMX di Australia Kulon bakal janten salah sahiji "hubungan anu paling lemah" dina pangendali kami ngeunaan wabah éta, sareng aya ogé résiko anu paling ageung.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Kata tipayun ngadadak!Halaman wéb resmi Pusat Pencegahan Kontrol sareng Pencegahan Tiongkok ngaluarkeun warta beurat wengi tadi yén panilitian epidemi Qingdao parantos mendakan penting!Virus langsung dideteksi sareng diisolasi dina sampel positip bungkus luar kadaharan ti laut beku impor! (Sumber: Berita CCTV) Ieu ogé ngandung hartos yén jalma biasa ngan ukur kedah ngabagi tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading .........
Data épidemik Jumlah total kasus anu dikonfirmasi tina pneumonia virus makuta anyar di Australia: 36452 - NSW: 4438 - Victoria: 20307 - Queensland: 1160 - South Australia: Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitterLinkedInTumblrPinterest Liked: Like loading ......
Tim pesawat pemadam kebakaran setélan Victoria parantos siap berkat inpéstasi yuan pamaréntahan 2900 juta. Pesawat catetan seuneu 2020 bakal ngabantosan Victoria dina kaayaan usum panas. Tim pesawat pemadam kebakaran Victoria 21-XNUMX kalebet bom cai, panjagaan udara sareng pesawat intelijen udara.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Epidemiology yakin yén nalika kolot gaduh kanker, murangkalihna ogé rentan katerén kanker.Janten kanker katurunan.Ieu mangrupikeun kasimpulan anu salah.Alesan anu nyata nyaéta kolot sareng budak ngagaduhan tingkat kasaruaan anu luhur dina diet.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Australia kasohor ku gunung-gunung sareng walunganna anu saé, tapi nunjukkeun yén Australia masih éndah.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Ti saprak Maret taun ieu, Australia parantos nutup wates internasionalna pikeun mempermudah panyebaran wabah mahkota énggal. Saatos gerbang Australia ditutup langkung ti genep bulan, éta nampi para turis internasional munggaran kamari.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Angka wabah Australia ayeuna ngan ukur 1 kasus anyar di Victoria, sareng 0 urang tos maot.Jumlah diagnosa anu nembe dikonfirmasi pencét nilai panghandapna saprak wabah éta.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Pambuka Hiji berita ageung kajantenan di Australia dina dua dinten ka pengker!Tilas Perdana Menteri Australia Kevin Rudd ngagagas petisi dina halaman wéb parlemén, nyungkeun dibentukna tim panilitian karajaan pikeun ngaluncurkeun panyilidikan umum kana monopoli News Corporation anu dipimpin ku Murdoch tina média Australia sareng manipulasi politik nasional na.Bagikeun tulisan ieu: FacebookTwitter LinkedIn TumblrPinterest Likes: Likes are loading ...
Artichokes, kancing emas, quince ... Naha anjeun rugi nalika nyanghareupan sababaraha sayuran sareng buah-buahan anu anjeun kantos henteu kantos tingali di supermarket?Pikeun sababaraha urang Tionghoa, sanaos aranjeunna parantos cicing di Australia salami mangtaun-taun, aranjeunna tetep tiasa mendakan sababaraha buah sareng sayuran anu teu dikenal. Janten naon anu disebut buah sareng sayuran anu henteu pikaresepeun sareng kumaha cara didaharna? Bagikeun tulisan ieu: Facebook Twitter LinkedIn TumblrPinterest resep: Resep ngamuat ...