Ngawawancara 10 wawakil tempat kerja Cina Australia sareng terang. . .
Komunitas Tionghoa

Ngawawancara 10 wawakil tempat kerja Cina Australia sareng terang. . .

C GangC Gang2021-2-24
Komunitas Tionghoa

Ngeunaan Australia Chinatown

(Louis Ng), Wu Qiyang(Louis Ng), Wu Qiyang2021-1-4

kajadian ayeuna

Pelacakan real-time, fokus kana urusan ayeuna, laporan ulasan: Australia, Cina, sareng dunya

全部Berita Australiawarta ayeunaNews internasionalNews Melbourne

Urang Cina Australia

Kéngingkeun sakumpulan kahaneutan, kéngingkeun sagala rupa kasempetan sareng inspirasi pikeun imigrasi ka Australia, kagiatan masarakat, ilubiung dina politik sareng bisnis, sareng padamelan sareng wirausaha!

全部Komunitas TionghoaPartisipasi pulitik CinaKagiatan CinaUrang Cina AustraliaTinjauan éditorial

Hirup

Sagala aspek kahirupan di Australia, naha éta téh pantun, hiburan, pariwisata, pendidikan, diajar di mancanagara, investasi sareng manajemén kauangan, Australia Chinatown ngahimpun anjeun!

全部Pitunjuk HirupPantun kasualPerumahan, milikInvestasi, manajemén kauanganPariwisata, hiburan

budaya

Perasaan> ngagulung sajarah, seni, sastra, agama, kayakinan, sareng ngajajah hartos anu sajati tina kahirupan!

全部Kasenian stilistikaSawangan dina kahirupanShi HaigoshenAgama, kapercayaanDunya sastra

Pangobatan Kaséhatan

Australia ngahijikeun seueur kelompok étnis ti sadayana penjuru dunya, janten sagala jinis kadaharan ngan saukur kaitung seueur. . .Awak mangrupikeun ibukota révolusi, sareng kaséhatan mangrupikeun jaminan hirup bagja!

全部Pangobatan KaséhatanPangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan KulonMilari naséhat médisKaséhatan gourmet
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan